HomeΚΡΗΤΗΑποτοξίνωση: Από την Ιπποκράτη στο σήμερα

Αποτοξίνωση: Από την Ιπποκράτη στο σήμερα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ενδιαφέρουσα πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/10 στο ξενοδοχείο “Galaxy”, με ομιλήτρια τη Ροταριανή Δημήτρα Τυλλιανάκη (χειρουργός οδοντίατρος και ομοιοπαθητικός).

Με κεντρικό θέμα ομιλίας: «Αποτοξίνωση από τον Ιπποκράτη στο σήμερα, το μονοπάτι που οδηγεί στην υγεία», η Δ. Τυλλιανάκη αναφέρθηκε στην ολιστική διατροφική αγωγή που μπορεί να ακολουθήσει ο σύγχρονος άνθρωπος και βέβαια τους τρόπους να επιτευχθεί αυτό στην καθημερινή πράξη. Έθεσε πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει ο καθένας χωριστά για τον εαυτό του, σχετικά με τις διατροφικές συνήθειές μας. Συνάμα, τόνισε ότι πολλές απαντήσεις πηγάζουν από το ρητό του Ιπποκράτη, «Φάρμακο σου είναι η τροφή σου».

Κατέστησε σαφές, πως η βάση των ασθενειών του σύγχρονου ανθρώπου είναι η «συμβατική» διατροφή με επεξεργασμένα ή και τροποποιημένα τρόφιμα. Η ομιλία της όπως ήταν φυσικό, γέννησε πλήθος ερωτήσεων και υπήρξε εκτενής συζήτηση για το θέμα της σύγχρονης διατροφής μέσα από μια ολιστική προσέγγιση.

ΡΟΤΑΡΥ

Διαφήμιση
Διαφήμιση