HomeΚΡΗΤΗΑπαλλαγή του νεαρού που άφησε την φίλη του να πεθάνει, προτείνει η εισαγγελέας

Απαλλαγή του νεαρού που άφησε την φίλη του να πεθάνει, προτείνει η εισαγγελέας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την απαλλαγή του 32χρονου σήμερα φίλου της κοπέλας πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας πριν από λίγο για τον άνδρα που πρώτα έδωσε ναρκωτικά στην κοπέλα του και στη συνέχεια την άφησε να πεθάνει.

Πρόκειται για την υπόθεση που συγκλόνισε τον Νοέμβριο του 2009 το Ηράκλειο όταν ένας νέος άνδρας έπεισε την φίλη του να πάρει ναρκωτικά ενώ ακολουθούσε αγωγή με αντικαταθλιπτικά χάπια με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Ο νεαρός άνδρας ο οποίος έκανε κι ο ίδιος χρήση ναρκωτικών ουσιών δεν τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ για να σώσει την φίλη του κι εκείνη ξεψύχησε.

Ο ίδιος κάθεται σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου και κατηγορείται για θανατηφόρο έκθεση, κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση και χρήση ναρκωτικών ουσιών και διάθεση σε άλλον μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του 32χρονου κατηγορούμενου καθώς όπως ανέφερε και οι δύο είναι «θύματα μιας ιστορίας που τους συνέδεσε και μίας εξάρτησης από το αλκοόλ και τις ουσίες».

Επίσης ανέφερε ότι δεν στοιχειοθετείτε η «θανατηφόρος έκθεση» αλλά και η «διάθεση ναρκωτικών σε άλλον».

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα το δικαστήριο ξεκίνησε με τις καταθέσεις των συγγενών τόσο της άτυχης κοπέλας όσο και του κατηγορουμένου (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση