HomeΚΡΗΤΗΤης έδωσε ναρκωτικά και την άφησε να πεθάνει

Της έδωσε ναρκωτικά και την άφησε να πεθάνει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ανείπωτη τραγωδία αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Πρόκειται για την υπόθεση που συγκλόνισε τον Νοέμβριο του 2009 το Ηράκλειο όταν ένας νέος άνδρας έπεισε την φίλη του να πάρει ναρκωτικά ενώ ακολουθούσε αγωγή με αντικαταθλιπτικά χάπια με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Ο νεαρός άνδρας ο οποίος έκανε κι ο ίδιος χρήση ναρκωτικών ουσιών δεν τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ για να σώσει την φίλη του κι εκείνη ξεψύχησε.

Το περιστατικό συνέβη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή της λεωφόρου Ικάρου με την οδό Οδυσσέως.

Ο ίδιος βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου και κατηγορείται για θανατηφόρο έκθεση, κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση και χρήση ναρκωτικών ουσιών και διάθεση σε άλλον μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.

Στην κατάθεσή τους στο δικαστήριο, η μητέρα και η θεία της νεκρής, ανέφεραν ότι η άτυχη κοπέλα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές καθώς από τα 15 έως τα 17 της χρόνια φέρεται να έκανε χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα, δήλωσαν ότι ο κατηγορούμενος ήταν πολύ επιθετικός απέναντί της ενώ δεν είχε διστάσει στο παρελθόν να βάλει φωτιά στο σπίτι της, μία κίνηση για την οποία και καταδικάστηκε.

Από την άλλη πλευρά, η μητέρα του κατηγορούμενου ανέφερε ότι από το 2007 ο γιος της έκανε χρήση ναρκωτικών ενώ πιο πριν είχε προβλήματα με το αλκοόλ. Εκείνη την μοιραία νύχτα, η ίδια βρήκε μετά από ώρα τον γιο της στο εγκαταλελειμμένο εκείνο σπίτι σχεδόν νεκρό αλλά και την κοπέλα που ήταν ήδη παγωμένη.

Επίσης, ανέφερε ότι μετά το συμβάν ο γιος της νοσηλεύτηκε για τρεις μήνες στο νοσοκομείο ενώ από τότε μέχρι και σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ενώ έχει αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του πολλές φορές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση