HomeΚΡΗΤΗΈγινε… πράσινο το κυνοκομείο

Έγινε… πράσινο το κυνοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ηρακλείου έγινε σήμερα το πρωί η δενδροφύτευση στο δημοτικό κυνοκομείο στην περιοχή της Φοινικιάς, παρουσία του δημάρχου, κ. Βασίλη Λαμπρινού, των αντιδημάρχων, κ. Πέτρου Ινιωτάκη και κ. Χάρη Μαμουλάκη, και δημοτικών συμβούλων από τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πέρα από τη δενδροφύτευση οι εθελοντές είδαν τη λειτουργία του κυνοκομείου, τα δεκάδες σκυλιά που φιλοξενούνται, ενώ βοήθησαν στον καθαρισμό και στο κλάδεμα δένδρων και θάμνων.

Η σημαντική συμμετοχή εθελοντών σε αυτή την προσπάθεια άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένη τη νέα δημοτική αρχή, που δίνει μεγάλο βάρος στον εθελοντισμό. Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα γίνουν και άλλες κινήσεις με τη συμμετοχή δημοτών.

Σε αυτό το θέμα στάθηκε στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Πέτρος Ινιωτάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες που μετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, σημειώνοντας:

«Θέλουμε να γίνει το Ηράκλειο μια πραγματικά πράσινη πόλη και προσδοκούμε ιδιαίτερα στη βοήθεια των εθελοντών. Το τμήμα πρασίνου λειτουργεί με ελάχιστους υπαλλήλους και χρειαζόμαστε να έχουμε ενεργά δίπλα μας τους δημότες. Η συμμετοχή τους σε αυτή την πρώτη προσπάθεια που έγινε σήμερα στο κυνοκομείο μας γεμίζει ελπίδα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά μας και στις επόμενες δράσεις που ετοιμάζουμε, γιατί η εθελοντική συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια ν’ αλλάξουμε την πόλη μας, είναι ο καταλύτης που θα δώσει άλλη ώθηση στην πορεία για ένα καλύτερο Ηράκλειο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση