HomeΚΡΗΤΗΦορτισμένο το κλίμα στην δική των 18 Βρετανών για τη δολοφονία του 20χρονου

Φορτισμένο το κλίμα στην δική των 18 Βρετανών για τη δολοφονία του 20χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φορτισμένο είναι το κλίμα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης όπου δικάζεται αυτή την ώρα η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του 20χρονου Βρετανού Tyrell Matthews Burton στα Μάλια.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου – όπως ανέφερε και νωρίτερα το cretapost (δείτε εδώ) – κάθονται 18 Βρετανοί, μεταξύ των οποίων και ο βασικός 20χρονος κατηγορούμενος.

226040

Η πρώτη κατάθεση ήταν εκείνη της μητέρας του 20χρονου Tyrell η οποία σε έντονο φορτισμένο κλίμα μίλησε για τα όσα έμαθε και έζησε την 23η Ιουλίου του 2013, ημέρα που ο γιος της έχασε την ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, εκείνη δεν βρισκόταν στα Μάλια εκείνη την περίοδο αλλά με αυτά που έμαθε από τους φίλους του γιου της, εκείνος που σκότωσε τον 20χρονο είναι ο βασικός κατηγορούμενος.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η φίλη του άτυχου 20χρονου η οποία αναγνώρισε ως υπαίτιο της δολοφονίας τον βασικό κατηγορούμενο λέγοντας ότι μαχαίρωσε τον φίλο της.

Ωστόσο, η ίδια δεν τον είδε να κρατάει μαχαίρι αλλά ανέφερε ότι είναι σίγουρη 100% πως εκείνος μαχαίρωσε τον φίλο της καθώς ήταν ο τελευταίος που βρέθηκε πάνω του.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια τον τράβηξε από πάνω από τον 20χρονο και μετά είε το αίμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δικαστήρια βρίσκονται εκτός από την οικογένεια του άτυχου νέου, δημοσιογράφοι από την Μεγάλη Βρετανία που εδώ κι έναν χρόνο παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση