HomeΚΡΗΤΗ28 άτομα πιάνουν δουλειά στη Λότζια

28 άτομα πιάνουν δουλειά στη Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

28 άτομα θα διοριστούν στον Δήμο Ηρακλείου μέσω του ΕΣΠΑ για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και αφορούν βρεφονηπιοκόμους, μάγειρες και εργάτες καθαριότητας.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά είκοσι οκτώ (28) ατόμων για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής- Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ), που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΟΠΑ-ΦΜΑΗ , Μ. Παπαδοπούλου 4, Τ.Κ. 71202 Ηράκλειο Κρήτης απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψη κας Κακουράκη Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 281030010 – 2810300090

Δείτε εδώ την αίτηση: aitisi

Διαφήμιση
Διαφήμιση