HomeΚΡΗΤΗΌχι Καμμένου για τους πλειστηριασμούς

Όχι Καμμένου για τους πλειστηριασμούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Κανένα σπίτι Έλληνα πολίτη δεν θα πέσει στα χέρια τραπεζίτη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σαν απλοί στρατιώτες καλούμε τα κινήματα, τα κόμματα, τους πολίτες, αλληλέγγυοι να βρισκόμαστε κάθε μέρα στα δικαστήρια για να μην επιτρέψουμε κανέναν πλειστηριασμό σπιτιού, κανένα πλειστηριασμό γης».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Κάμμενος από το Ρέθυμνο όπου σήμερα το μεσημέρι είχε συνάντηση με τα μέλη του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου.

Σχετικά με τις προσπάθειες που κατά καιρούς έχουν γίνει ώστε να γίνουν πλειστηριασμοί, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε: «Θα μπούμε μπροστά σε κάθε σπίτι και θα αποτρέψουμε να μπει μέσα οποιοσδήποτε πάει να κάνει κατάσχεση. Αν το επιθυμούν, θα μετατρέψουμε την αντιπολίτευση σε αντίσταση. Θα μας βρουν μπροστά σε κάθε σπίτι. Να ξέρουν ότι όταν θα πάνε να κατασχέσουν οποιοδήποτε σπίτι, εάν περάσουν αντισυνταγματικά με το αγγλικό δίκαιο όπως έχουν προετοιμάσει από την πρώτη μέρα των παράνομων και αντισυνταγματικών μνημονίων, καλούμε τους πολίτες, τους καλώ, και μπορεί ο εισαγγελέας να μου ασκήσει αμέσως δίωξη, όπως έκανε με τις Σκουριές, σε εξέγερση».

Ο κ. Καμμένος συνεχάρη δημόσια το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου, που είναι, όπως είπε, πολίτες χωρίς πολιτική ταυτότητα που συναντήθηκαν κάτω από τον εκβιασμό των τραπεζών, την απειλή των εισπρακτικών εταιρειών και τα δικαστήρια για τις κατασχέσεις. Το σωματείο μέχρι σήμερα κατάφερε να αποτρέψει 850 πλειστηριασμούς. «Δεν θέλω απλά να τους συγχαρώ, θέλω να στείλω και ένα μήνυμα, από εδώ, από το Ρέθυμνο, ότι αν προχωρήσουν, να ξέρουν ότι θα μας βρουν μπροστά από κάθε σπίτι. Το σπίτι κάθε Έλληνα πολίτη είναι και δικό μας σπίτι. Αυτή η γη δεν σηκώνει κατακτητές».

Χθες το βράδυ ο κ. Καμμένος συναντήθηκε στον ορεινό Μυλοπόταμο με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου και του δήμου. Ζήτησε μάλιστα άμεσα μέτρα για τον καταρροϊκό πυρετό, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στην προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μιας και όπως είπε «δεν εφάρμοσε τις οδηγίες της ΕΕ για εμβολιασμό εγκαίρως, με αποτέλεσμα να μολυνθούν κοπάδια σε Μακεδονία, Θράκη, νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφερόμενος στη κυβέρνηση, δήλωσε πως δεν δίνει την απαραίτητη σημασία στην πρωτογενή παραγωγή με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον κλάδο, ενώ ακολούθως μίλησε για τις υποδομές στήριξης του αγροτικού τομέα επισημαίνοντας τα εξής: «Κάθε υποδομή που ήταν για την αγροτιά έχει καταργηθεί. Πρώτα καταργήθηκε το μεγαλύτερο εργαλείο, που ήταν η Αγροτική Τράπεζα, κατόπιν τα δάνεια πέρασαν στην Τράπεζα Πειραιώς και βλέπουμε σήμερα πια να σταματάει η χρηματοδότηση στην πρωτογενή παραγωγή».

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση