HomeΚΡΗΤΗΨάχνοντας απεγνωσμένα τους γονείς της – 53χρονη Ολλανδή θέλει να βρει την Κρητικιά μητέρα της

Ψάχνοντας απεγνωσμένα τους γονείς της – 53χρονη Ολλανδή θέλει να βρει την Κρητικιά μητέρα της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γεννήθηκε στην Κρήτη αλλά μεγάλωσε στην Ολλανδία. Οι βιολογικοί της γονείς την άφησαν σ’ ένα βρεφοκομείο για μία καλύτερη τύχη αφήνοντάς της ένα σημείωμα.

Η 53χρονη Ολλανδή,  Αντουνέτα έχει βάλει σκοπό της ζωής της να βρει την γυναίκα που την έφερε στη ζωή. Έχει κινήσει γη και ουρανό για να βρει τις ρίζες της και στην προσπάθεια αυτή ζητά βοήθεια από τους Κρητικούς.

https://vimeo.com/109070033
Στις αρχές Αυγούστου μέσω των social media ζήτησε από τους πολίτες Ελλάδος να την βοηθήσουν στην αναζήτησή της.

Τότε είχε γράψει: «Αγαπητοί φίλοι από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα. Ζητάμε εναγωνίως την βοήθειά σας για να βρεθούν οι βιολογικοί γονείς της Αντουανέτας. Οποιαδήποτε πληροφορία σας, μπορεί να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο σκοπό μας. Η Αντουανέτα έχει περάσει όλη της τη ζωή για να γνωρίσει την γυναίκα που της πρόσφερε ζωή.

Η Αντουανέτα γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1961. Αφέθηκε στη βρεφοδόχο του Γερωνυμάκειου Βρεφοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης. Μαζί με το βρέφος, η μητέρα της, άφησε ένα γράμμα, το περιεχόμενο του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ζητάμε τη βοήθειά σας να την βρούμε» (δείτε εδώ).

225930

Φυλλάδια στην πλατεία

Σήμερα, η 53χρονη Αντουανέτα ντε Μπερ ήρθε στο Ηράκλειο και μοίρασε φυλλάδια ζητώντας οποιαδήποτε πληροφορίες μπορεί να της δώσει βοήθεια.

Κρατώντας στο χέρι φωτογραφίες και στοιχεία που έχει συλλέξει από την πολύχρονη έρευνά της για τους βιολογικούς της γονείς, μιλούσε με τους περαστικούς με μόνο σκοπό να μάθει ποιες είναι οι ρίζες της.

225934 225938

Διαφήμιση
Διαφήμιση