HomeΚΡΗΤΗΗ ΕΛΜΕ καλεί σε απεργία – αποχή από την αξιολόγηση

Η ΕΛΜΕ καλεί σε απεργία – αποχή από την αξιολόγηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου με ομόφωνη απόφασή του στις 13/10/2014 καλεί τους συναδέλφους στα πλαίσια της  απόφασης της ΑΔΕΔΥ και τον Ομοσπονδιών του Δημοσίου για ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ, να μην συμμετέχουν σε καμία διαδικασία αξιολόγησης.

Καλούμε το σύνολο του κλάδου, Σχολικούς Συμβούλους, Διευθυντές, Συναδέλφους να υλοποιήσει την παραπάνω απόφαση.

Πρακτικά μέτρα υλοποίησης της παραπάνω απόφασης.

Α) Να πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου για τον προγραμματισμό δράσης .

Β) Με βάση τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ για ΑΠΕΡΓΙΑ –ΑΠΟΧΗ ο σύλλογος διδασκόντων  θα απέχει από οποιαδήποτε μορφή αξιολόγησης.

Γ) Η απόφαση του συλλόγου διδασκόντων των σχολικών μονάδων για τον προγραμματισμό δράσης με βάση τις παραπάνω αποφάσεις να είναι η ακόλουθη. «Ο προγραμματισμός δράσης ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ σε καμία διαδικασία αξιολόγησης (αυτo-αξιολόγηση, ατομική αξιολόγηση – εξωτερική αξιολόγηση).

Ο σύλλογος δεσμεύεται ότι ο προγραμματισμός δράσης ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ σε κανένα site αξιολόγησης της σχολικής μονάδας ούτε γίνεται αντικείμενο αξιολόγησης από οποιοδήποτε φορέα ή μηχανισμό αξιολόγησης.

Στα πλαίσια υλοποίησης της παραπάνω απόφασης, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου καλεί σε συνάντηση:

  1. Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ όλους τους συναδέλφους, συνδέσμους σχολείων σε συνάντηση στο 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου στις 7:30 μ. μ.
  2. Την ΤΡΙΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ καλεί τους Διευθυντές των σχολείων του νομού, στο 3ο ΓΕΛ στις 7:30 μ. μ.
  3. Την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ καλεί τους Σχολικούς Συμβούλους όλων των ειδικοτήτων, στο 3ο ΓΕΛ στις 7:30 μ. μ.

Καλούμε τους διευθυντές-συλλόγους διδασκόντων να μην προχωρήσουν σε καμία ανάρτηση του προγραμματισμού δράσης στο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Καλούμε τις σχολικές μονάδες, τους σχολικούς συμβούλους να μην προχωρήσουν  μονομερώς σε υλοποίηση οποιασδήποτε απόφασης πριν καν συμμετέχουν στις παραπάνω προγραμματισμένες συναντήσεις, που μπορεί να διαμορφώσουν και νέες αποφάσεις για την υλοποίηση της ΑΠΕΡΓΙΑΣ –ΑΠΟΧΗΣ.

Συνάδελφοι,

και  στον  υπόλοιπο δημόσιο τομέα, οι εργαζόμενοι ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ  ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ της ΑΔΕΔΥ.

Ήδη, πάνω από 20 Ομοσπονδίες του δημόσιου τομέα έχουν κηρύξει, όπως και η ΟΛΜΕ, απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης με εξώδικα που έχουν αποστείλει στα αντίστοιχα υπουργεία.

Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι δύο εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΟΛΜΕ-ΔΟΕ με κοινές αποφάσεις και κοινό πρόγραμμα δράσης.

  • Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα κατά της αξιολόγησης!
Διαφήμιση
Διαφήμιση