HomeΚΡΗΤΗΘερμό «ευχαριστώ» από Μαλανδράκη

Θερμό «ευχαριστώ» από Μαλανδράκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Καλή επιτυχία» εύχεται ο ο Γιάννης Μαλανδράκης στον Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Κρήτης.

Μετά την ολοκλήρωση των εκλογών στην ΠΕΔ  Κρήτης και στην ΚΕΔΕ, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Δήμων Κρήτης», Γιάννης Μαλανδράκης ευχαριστεί για τη βοήθεια συνεργάτες και ψηφοφόρους.

H δήλωσή του έχει ως εξής:

«Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη  διοικητικού συμβουλίου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης και εκπροσώπων στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ  όπου ο  συνδυασμός μας «Αγωνιστική Συνεργασία Δήμων Κρήτης» με επικεφαλής το Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη κατέλαβε 9 έδρες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν είτε με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο είτε με την ψήφο τους στις εκλογές.

Ο συνδυασμός μας είχε συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις και πλαίσιο αρχών , στις οποίες βασίστηκε για να ζητήσει τη στήριξη του εκλογικού σώματος. Θέσεις και αρχές που θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να προωθούμε για να συμβάλλουμε στην υλοποίησή τους. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την περιφερειακή αντίληψη που διαθέτουμε για την ανάπτυξη του τόπου μας και τη διεκδίκηση όσων αναλογούν στο νησί μας. Πιστεύουμε ότι  ο συγκρητισμός, μια έννοια που ακούγεται συχνά και πολλοί επικαλούνται, δεν επιτυγχάνεται με επιλεκτικές συμφωνίες κορυφής αλλά με συνεργασία του συνόλου των Δήμων της Κρήτης. Όσο για το αποτέλεσμα των εκλογών,  η εμφάνιση ψηφοδελτίου συνδυασμού, με επικεφαλής δημοτικό σύμβουλο Ηρακλείου έχει κι αυτή τη σημειολογία της.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία  στον Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Κρήτης για μια ουσιαστική και εποικοδομητική θητεία στην οποία και θα συνδράμουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση