HomeΚΡΗΤΗ«Το ΠΑΣΟΚ παίρνει ξανά την πρωτοβουλία για ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης»

«Το ΠΑΣΟΚ παίρνει ξανά την πρωτοβουλία για ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι όποτε η δημοκρατική παράταξη δεν ήταν ισχυρή, αυτό είχε να κάνει και με αρνητικά αποτελέσματα για τη χώρα. Γιατί ταυτόχρονα επικρατούσαν ακραίες απόψεις, η πόλωση που ορισμένες φορές ιστορικά εξελίχθηκε και σε εμφύλιο και δυστυχώς έφεραν αρνητικά αποτελέσματα που είχαν μακροχρόνιες επιπτώσεις» υπογράμμισε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ.

«Γι αυτό το ΠΑΣΟΚ παίρνει ξανά την πρωτοβουλία, μπαίνει μπροστά και καλεί πρόσωπα που νοιώθουν ότι ανήκουν στη δημοκρατική παράταξη, κινήσεις, αλλά και κόμματα να έρθουν κοντά και να συγκροτήσουν ξανά το χώρο» τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου επισημαίνοντας ότι αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής συνάντησης στη Θεσσαλονίκη και η επιδίωξη, το επόμενο διάστημα, μέχρι το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Ο σχεδιασμός που αναπτύχθηκε στη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο διάστημα υλοποιείται σε κάθε νομό με τη δημιουργία ομάδων διαλόγου και δικτύων για την ανασυγκρότηση πολιτικά του χώρου της δημοκρατικής παράταξης, σημείωσε.

«Το ΠΑΣΟΚ πήρε πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης, αυτή την περίοδο που οργανώνουμε την έξοδο από το πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσουμε με εθνικό σχέδιο αλλαγών, με εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης να προχωρήσουμε σε μία πορεία, στην οποία τα οφέλη και η ανακούφιση της κοινωνίας θα είναι πλέον ορατά» τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση