HomeΚΡΗΤΗΠεριφερειακό συμβούλιο με αιχμές για τα… διόδια

Περιφερειακό συμβούλιο με αιχμές για τα… διόδια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την εκλογή της νέας επιτροπής περιβάλλοντος άρχισε σήμερα η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ενώ υπήρξαν και αιχμές για τα… διόδια.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε στη δικαίωση της περιφέρειας για τον ΒΟΑΚ χωρίς διόδια (δείτε εδώ).

«Τα ψέματα τελείωσαν. Υπάρχουν οι χρηματοδοτήσεις από τη Ευρωπαϊκή Ένωση και τώρα πρέπει να τρέξουν οι μελέτες. Δικαιωνόμαστε για την άποψή μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Κρήτης.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Ορφανός εξέφρασε φόβους για την τοποθέτηση διοδίων σε μελλοντικό χρόνο. «Ποιος δεν μας διαβεβαιώνει ότι αργότερα δεν θα μπουν διόδια» ενώ την ίδια ώρα ο κ. Ανηψητάκης επεσήμανε κατά την τοποθέτησή του ότι για τις καθυστερήσεις στις μελέτες υπάρχουν ευθύνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξελέγησαν οι κ.κ. Ζερβάκης, Κλάδος, Ανηψητάκης, Αγοραστάκης και Δεικτάκης ως τακτικά μέλη της μειοψηφίας για την επιτροπή περιβάλλοντος.

Αποχώρηση της Χρυσής Αυγής

Παράλληλα, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου αποχώρησε ο σύμβουλος της Χρυσής Αυγής ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους φυλακισμένους βουλευτές του Κόμματος που δεν μπορούν να ψηφίσουν το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση