HomeΚΡΗΤΗO «άρχοντας» των Μινωικών στην Κρήτη – Διεθνές συνέδριο του Ομίλου Γκριμάλντι

O «άρχοντας» των Μινωικών στην Κρήτη – Διεθνές συνέδριο του Ομίλου Γκριμάλντι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας των Μινωικών Γραμμών Γκριμάλντι εξαιτίας του διεθνούς συνεδρίου του Ομίλου που πραγματοποιείται στην Ελούντα.

Πρόκειται για το 18ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτιλίας το οποίο άρχισε σήμερα κι αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου.

310SYLIG1

Λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου ο πρόεδρος του Ομίλου Γκριμάλντι έδωσε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας τόνισε ότι δεν μετανιώνει για τις επενδύσεις που έκανε στην Ελλάδα παρά τα όσα συμβαίνουν στην χώρα.

«Δεν μετανιώνω για τις επενδύσεις που έκανα στην Ελλάδα παρά τα όσα συμβαίνουν εδώ. Οι Μινωικές ήταν, είναι και θα είναι η πρώτη σε αξιοπιστία, ασφάλεια, εξυπηρέτηση, πολυτέλεια και εμπορικότητα Ναυτιλιακή Εταιρία στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και στηρίζουμε την επιλογή μας και ευελπιστούμε σε καλύτερα αποτελέσματα από την αγορά», επεσήμανε ο κ. Γκριμάλντι.

Την ίδια ώρα ο κ. Γκριμάλντι ξεκαθάρισε ότι ο Όμιλος που διοικεί είναι πολύ ισχυρός και αναμένεται να γίνει ισχυρότερος ενώ δήλωσε για μία ακόμα φορά ότι είναι λάτρης της Κρήτης.

310SYLIG

«Επισκέπτομαι συχνά την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Κρήτη καθώς θεωρώ ότι είναι μία πανέμορφη περιοχή», επεσήμανε ο κ. Γκριμάλντι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ετήσιο διεθνές συνέδριο πραγματοποιείται για πρώτη φορά εκτός Ιταλίας και με προσωπική πρωτοβουλία του κ. Γκριμάλντι επιλέχθηκε η Ελούντα για τον χώρο της διεξαγωγής του.

unnamed

Θεματικές ενότητες του συνεδρίου

Οι δύο θεματικές ενότητες του συνεδρίου αναφέρονται αφενός σε ένα «ντιμπέιτ» για την υφιστάμενη κατάσταση της ακτοπλοϊκής ναυτιλίας Ελλάδας και τον ελληνικό στόλο των Μινωικών Γραμμών και το δεύτερο στη ναυτιλία σε σχέση με τον παράγοντα προστασίας του περιβάλλοντος, εστιάζοντας στις επενδύσεις σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς για το περιβάλλον, αλλά και στην αντιμετώπιση του κλάδου από τον τραπεζικό τομέα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση