HomeΚΡΗΤΗΡαντεβού για να… μην κλείσει το ΙΚΑ Αγίου Μηνά

Ραντεβού για να… μην κλείσει το ΙΚΑ Αγίου Μηνά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραντεβού έξω από το ΙΚΑ Αγίου Μηνά δίνουν την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί 4 σωματεία της πόλης προκειμένου ν’ αντιδράσουν για το «λουκέτο» του καταστήματος.

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των: Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, Συνδικάτο Οικοδόμων νομού Ηρακλείου, Σωματείο Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Γαλάτεια Καζαντζάκη» και Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ηρακλείου:

Σήμερα, κατόπιν περιοδείας εκπροσώπων των σωματείων μας και συνάντησης με τους εργαζόμενους και την προϊσταμένη του καταστήματος ΙΚΑ. επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι κλείνει το ιστορικό, ιδιόκτητο κτίριο του ΙΚΑ στον Αγ. Μηνά.

Αυτή η εξέλιξη θα οδηγήσει στην παραπέρα υποβάθμιση των υπηρεσιών των ασφαλισμένων. Χιλιάδες ασφαλισμένοι, κάτοικοι του Ηρακλείου, θα αναγκαστούν να μετακινούνται για να εξυπηρετηθούν από τα καταστήματα της Αλικαρνασσού και του Εσταυρωμένου.

Η εξέλιξη αυτή είναι συνέχεια της πολιτικής της ΕΕ και της συγκυβέρνησης που έχει στόχο την παραπέρα συρρίκνωση των παροχών κοινωνικής ασφάλισης, υγείας και πρόνοιας, την υποβάθμιση των υπηρεσιών τους.

Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, την Ένωση Εργαζομένων ΙΚΑ Ανατολικής Κρήτης, να πάρουν άμεσα θέση για τη σοβαρή αυτή εξέλιξη και να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 7/10, στις 10.00 π.μ., έξω από το κατάστημα ΙΚΑ του Αγ. Μηνά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση