HomeΚΡΗΤΗΟ εμπορικός σύλλογος στον Ροκαδάκη

Ο εμπορικός σύλλογος στον Ροκαδάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γρηγόρη Ροκαδάκη επισκέφτηκαν σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Μανόλης Κουμαντάκης και Βασίλης Εφραίμογλου αντίστοιχα, προκειμένου να του εκθέσουν τα θέματα που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ιδιαίτερα  για ότι αφορά  το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει με τις καταβολές των ασφαλιστικών εισφορών.

Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου παρέδωσαν υπόμνημα στον Γενικό Γραμματέα και ανέφεραν μεταξύ άλλων, ότι θα πρέπει να απαγορευτούν διά νόμου οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων για οφειλές προς τον ΟΑΕΕ , να σταματήσουν οι συλλήψεις και κάθε στέρηση της προσωπικής ελευθερίας καθώς και οι κατασχέσεις σε κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με μέλη των οικογενειών των ασφαλισμένων.

Στη συνέχεια  αναφέρθηκαν στην αποκατάσταση της ποιότητας και του κόστους των παροχών της υγείας  καθώς και στην καταβολή επιδόματος ανεργίας χωρίς προϋποθέσεις σε όλους όσους κλείνουν επιχειρήσεις λόγω αδυναμίας συνέχισης.

Ο κ. Ροκαδάκης κατανοώντας τα προβλήματα του εμπορικού κλάδου θα ενημερώσει τα αρμόδια υπουργεία που άπτονται των θεμάτων  που τέθηκαν από τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και θα πιέσει προς την επίλυσή τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση