HomeΚΡΗΤΗΆσκηση… σεισμού στο Creta Maris

Άσκηση… σεισμού στο Creta Maris

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tο ξενοδοχείο «Creta Maris Beach Resort» που βρίσκεται στο λιμένα Χερσονήσου, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές πρόκειται να πραγματοποιήσει άσκηση εκκένωσης των χώρων του λόγω σεισμού και επακόλουθης πρόκλησης τσουνάμι στις 3 Οκτωβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και περίπου στις 10:45π.μ.

Το σενάριο της άσκησης προβλέπει την εκκένωση των χώρων του ξενοδοχείου από τους διαμένοντες και το προσωπικό, λόγω εκδήλωσης σεισμικής δόνησης μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης, της τάξης των 6,7 της κλίμακας Ρίχτερ και επακόλουθης  πρόκλησης τσουνάμι το οποίο πρόκειται να πλήξει τα παράλια της Κρήτης δέκα (10) λεπτά μετά την στιγμή της σεισμικής δόνησης.

Η ανωτέρω άσκηση θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη του ομότιμου καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος, του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, κ. Ευθυμίου Λέκκα.

Στα πλαίσια της άσκησης, θα προηγηθεί διάλεξη από τον καθηγητή κ. Λέκκα την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, στις 11:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Creta Maris με θέμα: «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

Στα πλαίσια των παραπάνω  σας απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση για παρακολούθηση της διάλεξης του καθηγητή κ. Λέκκα, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο μας καθώς και της άσκησης, την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου.

Η άσκηση αυτή λαμβάνει χώρα με σκοπό τη διασφάλιση της άρτιας οργάνωσης της ομάδας του ξενοδοχείου και συνεπώς την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση