HomeΚΡΗΤΗΒ. Λαμπρινός: «Αντιδρούμε στις απολύσεις και το ξεπούλημα»

Β. Λαμπρινός: «Αντιδρούμε στις απολύσεις και το ξεπούλημα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου τάχθηκε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Λαμπρινός που μαζί με όλους τους αντιδημάρχους παραβρέθηκε στη γενική συνέλευση του προσωπικού η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην  Παλιά Λαχαναγορά.

Μιλώντας στους εργαζόμενους ο Δήμαρχος τόνισε με έμφαση ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι συμπαραστάτης τους σε όλα τα δίκαια αιτήματά τους.

«Η παρουσία μας εδώ είναι ενδεικτική του ενδιαφέροντος του Δήμου για το προσωπικό του, που είναι η πιο βασική συνιστώσα για την αποτελεσματικότητα του έργου του. Μαζί θα συνεργαστούμε ώστε ο Δήμος να κρατηθεί όρθιος σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε», είπε στο προσωπικό ο κ. Λαμπρινός.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης κάποιων λειτουργιών του Δήμου ο κ.Λαμπρινός ήταν κάθετος:

«Θα αντιδράσουμε σε αυτό. Και στις απολύσεις και στο ξεπούλημα της περιουσίας των Δήμων είμαστε αντίθετοι».

Νωρίτερα με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Στρατήγης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις από τη ραγδαία αποδυνάμωση των δημοτικών υπηρεσιών. Επικαλούμενος τα στοιχεία της μελέτης της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που αναδεικνύουν τη συρρίκνωση των οικονομικών δυνατοτήτων των δήμων κατά 60% τα τελευταία χρόνια, εξέφρασε το φόβο και την αγωνία των εργαζομένων για μεθοδεύσεις που οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση συγκεκριμένων λειτουργιών των δήμων.

DHMOS HRAKLEIOY 3 DHMOS HRAKLEIOY1

Διαφήμιση
Διαφήμιση