HomeΚΡΗΤΗΟ αδερφός του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη ξεσπά – »Τον σκότωσαν επειδή έμεινε μπροστά λόγω χαρακτήρα»!

Ο αδερφός του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη ξεσπά – »Τον σκότωσαν επειδή έμεινε μπροστά λόγω χαρακτήρα»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο του εικονιζόμενου φιλάθλου του Εθνικού, ο αδερφός του έλυσε τη σιωπή του στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Μιλώντας στα parapolitika 90,1 ο αδερφός του Κώστα Κατσούλη περιέγραψε όλα όσα έγιναν το μοιραίο απόγευμα, στα μέσα του Σεπτέμβρη, όταν ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή του αδερφού του, στο γήπεδο του Ηροδότου. Χαρακτήρισε οργανωμένη τη δολοφονία, από ομάδα χούλιγκαν που επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα στο πέταλο που βρίσκονταν οι οπαδοί του Εθνικού.

»Οι οπαδοί του Ηροδότου ήρθαν οργανωμένα στο πέταλο του Εθνικού και τότε όλοι άρχισαν να τρέχουν για τη ζωή τους. Ο αδερφός μου λόγω χαρακτήρα έμεινε μπροστά και τους έβαλε όλους πίσω του για να γλιτώσουν. Σκέφτηκε πως θα γλιτώσει με λίγα χτυπήματα αλλά οι δράστες ήθελαν να τον σκοτώσουν».

Για τους 3 νεαρούς που έχουν ήδη προφυλακιστεί εξέφρασε επιφυλάξεις για το αν είναι οι δράστες της δολοφονίας: »Ξέρω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτοί που συλλαμβάνονται πρώτοι είναι εκείνοι που έχουν δευτερεύοντα ρόλο στα επεισόδια. Δεν ξέρω αν είναι αυτοί οι δολοφόνοι του αδερφού μου».

Αναβάλλονται όλοι αγώνες μετά τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου, το υφυπουργείο Αθλητισμού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής».

Διαφήμιση
Διαφήμιση