HomeΚΡΗΤΗ36χρονος διακινούσε κακαΐνη-Είχε στην κατοχή του 71,6 γρ.

36χρονος διακινούσε κακαΐνη-Είχε στην κατοχή του 71,6 γρ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα κρατητήρια πέρασε το βράδυ του ένας 36χρονος ο οποίος διακινούσε ναρκωτικά και συγκεκριμένα κοκαΐνη.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες εντόπισαν χθες το βράδυ τον 36χρονο σε περιοχή του Ηρακλείου και τον σταμάτησαν για σωματικό έλεγχο.

Ο άντρας, ο οποίος αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια του ελέγχου, είχε στην κατοχή του 4,6 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι αρχές τον συνέλαβαν και σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν 71,6 γραμμάρια κοκαΐνης, 208 γραμμάρια λευκής σκόνης που αναμειγνύεται με ναρκωτικά, μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και το ποσό των 1750 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, πραγματοποιούνται συντονισμένοι έλεγχοι, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης, ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθη χθες (28.09.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 36χρονος  ημεδαπός,  για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, στον 36χρόνο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και της ανωτέρω Υπηρεσίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 71,6 γραμμάρια κοκαΐνη,
  • το χρηματικό ποσό των χιλίων επτακοσίων πενήντα (1750) ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • 208,1 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης και
  • κινητό τηλέφωνο

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση