HomeΚΡΗΤΗΚρητικός πόλεμος για τα διόδια στον ΒΟΑΚ

Κρητικός πόλεμος για τα διόδια στον ΒΟΑΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ανοικτή γραμμή σύγκρουσης βρίσκονται πλέον Ηράκλειο και Βρυξέλλες μετά τις δηλώσεις βόμβα του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη περί ανάγκης επιβολής διοδίων στην Κρήτη για να την ανακατασκευή του ΒΟΑΚ.

Οι δηλώσεις του Μανώλη Κεφαλογιάννη μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και τα καρφιά του περί λαϊκιστών προκάλεσαν την αιχμηρή απάντηση του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος αντέδρασε και στην αναφορά του ευρωβουλευτή ότι όποιος αντιδρά στα διόδια είναι λαϊκιστής.

Την πολεμική ατμόσφαιρα ωστόσο που διαμορφώνεται πλέον έρχονται να ενισχύσουν και οι φωνές των βουλευτών της Ν.Δ. του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που έρχονται να ρίξουν και άλλο λάδι στη φωτιά.

Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την άμεση αντίδραση όχι μόνο του περιφερειάρχη Κρήτης, ο οποίος ανέφερε ότι είναι νωρίς να προκαταλαμβάνουμε τον τρόπο με τον οποίο θα κατασκευαστεί το οδικό δίκτυο αφήνοντας να εννοηθεί ότι η χρηματοδότηση του έργου θα εξασφαλιστεί με άλλο τρόπο αλλά προκάλεσαν και τις σφοδρές αντιδράσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης.

Περισσότερο διαλλακτικοί οι κυβερνητικοί βουλευτές ενώ στο πλευρό του Μανώλη Κεφαλογιάννη τάχθηκε ξεκάθαρα ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης και πρόεδρος του ΟΑΚ Γρηγόρης Ροκαδάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση