HomeΚΡΗΤΗΕυρωπαίοι εκπαιδευτικοί στο 11ο Νηπιαγωγείο

Ευρωπαίοι εκπαιδευτικοί στο 11ο Νηπιαγωγείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το 11ο Νηπιαγωγείο Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης -Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, υποδέχεται αντιπροσωπεία ευρωπαίων εκπαιδευτικών από δέκα χώρες την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, στις 9.30 πμ, στο χώρο του σχολικού συγκροτήματος, στα Φρούδια Χαλέπας.

Συμμετέχοντας σε Πολυμερή Σχολική Σύμπραξη Comenius με τίτλο ‘’E.U.R.O.P.E.- European Union Regions in Our Pupils Eyes’’ για το χρονικό διάστημα 2013-15 εγκεκριμένη από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και την Ευρωπαϊκή Ένωση ως ένα από τα τέσσερα δημόσια νηπιαγωγεία της χώρας που συμμετέχουν σε τέτοια σύμπραξη σε σύνολο 146 σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το Νηπιαγωγείο φιλοξενεί το διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως  5 Οκτωβρίου 2014, τριάντα δύο (32) εκπαιδευτικούς από τις χώρες-εταίρους του,  Αυστρία, Βουλγαρία, Ισπανία, Ιταλία, Λετονία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία.

Το project E.U.R.O.P.E. (Eυρωπεριφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα μάτια των μαθητών μας) είναι ένα σχέδιο που βασίζεται στην ιδέα ότι τα σύνορα δεν χωρίζουν αλλά συνδέουν. Στα πλαίσια της έκτης συνάντησης του προγράμματος αυτού, εκπαιδευτικοί-εκπρόσωποι των χωρών αυτών επισκέπτονται τον τόπο μας το διάστημα αυτό, προκειμένου να εργαστούν στο σχέδιο, αξιολογώντας την πρώτη χρονιά και προγραμματίζοντας όσα θα υλοποιηθούν τη δεύτερη.

Οι Ευρωπαίοι εκπαιδευτικοί την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 9.00 θα πραγματοποιήσουν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κο Απόστολο Βουλγαράκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση