HomeΚΡΗΤΗΟ Σήφης, το στοίχημα και το τραπέζι

Ο Σήφης, το στοίχημα και το τραπέζι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σήφης ο γνωστός κροκόδειλος που ζει… ανέμελα στο φράγμα των Ποταμών έχει πλέον περάσει στη σφαίρα του θρύλου.

Έχει πυροδοτήσει συζητήσεις για την ύπαρξη ή την ανυπαρξία του οι οποίες έχουν ήδη ανακληθεί καθώς ο Σήφης συνεχίζει να… σουλατσάρει αμέριμνος στην περιοχή του βγάζοντας κοροϊδευτικά τη γλώσσα σε θηρευτές που επιχείρησαν να τον συλλάβουν.

Έχει γίνει θέμα σε πλήθος ανεκδότων και ιστοριών, έχει γίνει τραγούδι, διαφήμιση, έχει δώσει το όνομά του σε πίτσες σε σχήμα κροκόδειλου, και είναι θέμα ατέλειωτων και συνεχών συζητήσεων σε παρέες και συντροφιές.

Ο Σήφης παρόλα αυτά πέρασε και στο χώρο των στοιχημάτων.

Ένα από τα στοιχήματα πληρώθηκε χθες σε ταβέρνα της περιοχής.

Συγκεκριμένα δύο επιχειρηματίες οι κ. Κώστας Μανιδάκης και Μιχάλης Μαραγκάκης είχαν στοιχηματίσει για την ύπαρξη ή την ανυπαρξία του κροκόδειλου.

Ο κ. Μαραγκάκης υποστηρίζει ότι ο κροκόδειλος είναι υπαρκτός ενώ ο κ. Μανιδάκης είναι σίγουρος ότι όλο αυτό το θέμα είναι φτιαχτό.

Μια παράμετρος του στοιχήματος έλεγε ότι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου εάν δεν έχει συλληφθεί ο Σήφης ο χαμένος θα έπρεπε να παραθέσει τραπέζι σε ταβέρνα.

Έτσι χθες όχι ο χαμένος του στοιχήματος,  αλλά ουσιαστικά ο κερδισμένος κ. Μαραγκάκης που υποστήριζε την ύπαρξη του Σήφη, παρέθεσε γεύμα επειδή ακριβώς δεν έπεσε μέσα στη λεπτομέρεια του στοιχήματος, δηλαδή να συλληφθεί ο κροκόδειλος μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Το cretapost ήταν εκεί και βιντεοσκόπησε την όμορφη παρέα όπου τα σχόλια και τα πειράγματα για τον Σήφη έδιναν και έπαιρναν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση