HomeΚΡΗΤΗΑστυνομικίνες από όλο τον κόσμο στη Κρήτη!

Αστυνομικίνες από όλο τον κόσμο στη Κρήτη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεκάδες γυναίκες από όλο το κόσμο αναμένεται να δώσουν το παρών στη Διεθνή Συνδιάσκεψη Γυναικών Αστυνομικών που διοργανώνεται για πρώτη φορά από την Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου.

Αστυνομικίνες από  Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Βουλγαρία, Ρουμανία, ΗΠΑ, Βραζιλία, Πολωνία, Εσθονία, Λιθουανία, Σερβία, Ρωσία, Μολδαβία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Ισπανία έχουν ραντεβού από 1 έως 5 Οκτώβρη, στη Χερσόνησο Ηρακλείου. Οι τοπικοί παράγοντες σε συνεργασία με την αστυνομία της περιοχής και τους κατοίκους έχουν ήδη προετοιμαστεί ώστε να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη αυτή συγκέντρωση.

Ο υπεύθυνος της  Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, για την εκδήλωση, κύριος Καργαλής δήλωσε στo parapolitika.gr ότι “πρόκειται για μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση καθώς οι γυναίκες αστυνομικοί από όλο το κόσμο πέρα από τα σεμινάρια που θα παρακολουθήσουν με σκοπό την επαγγελματική τους κατάρτιση, πρόκειται να καταθέσουν και τις εμπειρίες τους από την καθημερινότητα τους στην υπηρεσία τους ή στο δρόμο.”

Η Συνδιάσκεψη θα είναι στα πλαίσια της αστυνομικού- μητέρας, αστυνομικού- γυναίκας και θα είναι υπεράνω κάθε είδους διάκρισης, κάθε είδους διαφοροποίησης χρώματος, θρησκείας, γλωσσάς ή φυλής.

Ακόμα στη Χερσόνησο έχει προγραμματιστεί και μια παρέλαση από όλες ανεξαιρέτως τις αστυνομικίνες που θα έχει μια ιδιαίτερη σημασιολογία.

Η επιλογή της Χερσονήσου, σύμφωνα με το κ. Καργαλή, δεν ήταν τυχαία καθώς η Συνδιάσκεψη Γυναικών Αστυνομικών διοργανώνεται για πρώτη φορά έπειτα από πρόταση του ελληνικού τμήματος. Ήταν μια

ελληνική πρωτοβουλία που αναμένεται να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία.Παράλληλα η συνάντηση αυτή πρόκειται να συμβάλλει στην τουριστική προβολή της Κρήτηςδιεθνώς, πράγμα που μόνο θετικά αποτελέσματα  μπορεί να έχει. Αξίζει να αναφέρουμε πως ήδη στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί τουρίστες και μέσα από όλο το κόσμο.

ASTYNOMIKINES KRHTH
parapolitika.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση