HomeΚΡΗΤΗΣύσκεψη για τα ετοιμόρροπα κτίσματα

Σύσκεψη για τα ετοιμόρροπα κτίσματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευρεία σύσκεψη για το μείζον θέμα των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτισμάτων στο Δήμο Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10 το πρωί στην αίθουσα κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στην πλατεία Κουντουριώτη, με πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας του Δήμου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Αναστασάκης, αναφερόμενος στη συνάντηση αυτή δήλωσε: «Για την άρση του διαπιστωμένου κινδύνου απαιτούνται μια σειρά από διοικητικές ενέργειες οι οποίες αφορούν σε πολλούς συναρμόδιους φορείς. Για την αποσαφήνιση του τρόπου συνεργασίας είναι απαραίτητο να γίνει μια εκτενής συζήτηση, προκειμένου να κωδικοποιηθεί η διαδικασία επέμβασης για την ταχύτερη δυνατή άρση των διαπιστωμένων κινδύνων».

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να μετέχουν, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος κ. Νίκος Χριστοφάκης, οι αντιδήμαρχοι, τεχνικών έργων κ. Χάρης Μαμουλάκης και Πολιτικής Προστασίας κ. Μαρίνος Παττακός, ο τέως αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Μανόλης Βασιλάκης, καθώς και οι διευθυντές των αρχαιολογικών υπηρεσιών του Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση