HomeΚΡΗΤΗΣτην φυλακή ο 32χρονος φίλαθλος για τα επεισόδια

Στην φυλακή ο 32χρονος φίλαθλος για τα επεισόδια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε πριν λίγο ο 32χρονος φίλαθλος που φαίνεται να είναι ένας από τους τρεις πρωταγωνιστές στα τραγικά επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το παιχνίδι Ηρόδοτος – Εθνικός Πειραιώς.

Ο 32χρονος, ο οποίος αναζητούνταν μέχρι και προχθές το πρωί, εμφανίστηκε στο δικαστήριο μαζί με τον δικηγόρο του την ώρα που απολογούνταν οι τρεις φίλαθλοι (δείτε εδώ).

Ο 32χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία ν’ απολογηθεί για σήμερα που πέρασε το πρωί το κατώφλι της ανακρίτριας (δείτε εδώ).

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που το αποδόθηκαν, σύμφωνα με τον συνήγορό του, Νίκο Φαρσάρη. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ήταν στο σημείο όπου έγιναν τα επεισόδια αλλά δεν συμμετείχε σε αυτά.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν έπεισε κανέναν γι’ αυτό και κρίθηκε προφυλακιστέος.

 

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 46χρονος φίλαθλος

Την ίδια ώρα νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού, Κωνσταντίνος Κατσούλης μετά τα επεισόδια της Κυριακής.

Τελικά, όπως φάνηκε από την αγγειογραφία, ο 46χρονος δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα την εγκεφαλική αιμορραγία με τους γιατρούς να αποκλείουν το ενδεχόμενο της ρήξης ανευρύσματος, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Για το θέμα πήρε σήμερα θέση και ο ιατροδικαστής, Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο οποίος ανέφερε τους λόγους της αρχικής εκτίμησης (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση