HomeΚΡΗΤΗ«Ομαδικότητα για μια αποτελεσματική επιχείρηση» στο ΚΕΚ

«Ομαδικότητα για μια αποτελεσματική επιχείρηση» στο ΚΕΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Κ.Ε.Κ. Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ».  Έμπειροι εισηγητές θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα παρουσιάσουν στην πράξη όσα πρέπει να γνωρίζει όποιος θέλει να δημιουργήσει ένα ομαδικό πνεύμα στην επιχείρηση του, να βελτιώσει τις ηγετικές του ικανότητες και να αυξήσει την απόδοση των εργαζομένων μέσα από ένα σαφώς βελτιωμένο εργασιακό κλίμα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί Σάββατο & Κυριακή 4 – 5/10 και 11 – 12/10.

Διάρκεια σεμιναρίου: 24 ΩΡΕΣ από 10:00 έως 16:30

Απευθύνεται: Στο σύνολο των επιχειρηματιών αλλά και των στελεχών των επιχειρήσεων.

Σκοπός του Επιμελητηρίου Ηρακλείου – – μέλος του Enterprise Europe Network –  μέσω του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι η βελτίωση των ηγετικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και της ικανότητάς  τους να λειτουργούν ομαδικά και η απόκτηση νέων γνώσεων, ικανοτήτων, ηγετικής συμπεριφοράς καθώς επίσης τρόπου επιχειρηματικής σκέψης και πράξης.

Ολοκληρώνοντας το Σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα είναι ικανοί να συνεργάζονται για κοινούς στόχους, να λαμβάνουν  από κοινού αποφάσεις και να δεσμεύονται για την υλοποίησή τους και να αυξήσουν την αποδοτικότητα του προσωπικού τους.

Τo σεμινάρι θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Οδός Κορωναίου 14, 3ος όροφος).

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Κόστος προγράμματος: 190 ευρώ. (Το σεμινάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω ΛΑΕΚ 0-45)

Πληροφορίες και αιτήσεις: Στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, υπεύθυνος κος Κυριάκος Λεονταράκης, Τηλ: 2810302730, 2810302735  Fax:2810227189 . e-mail: [email protected]  web: www.katartisi.gr  fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes

Εισηγητές:

Νίκος Σκουλάς: Γνωστός κορυφαίος λειτουργός του management. Για μισό σχεδόν αιώνα, ο Νίκος Σκουλάς απασχολήθηκε στον Καναδά και στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ένα μείζον μέρος της επαγγελματικής του εξέλιξης αφιερώθηκε στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο τροφίμων , στον τουρισμό και στην εκπαίδευση ιδιοκτητών-διευθυντών και στελεχών επιχειρήσεων. Κατείχε διάφορες κυβερνητικές θέσεις στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων: Υπεύθυνος της Γραμματείας Προβληματικών Επιχειρήσεων, Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ. (δύο θητείες), Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Οικονομίας και Υπουργός Τουρισμού.

Μαρίνα Χαιρέτη: Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Τουριστών Επιχειρήσεων. Για 25 χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου ως επιχειρηματίας. Εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και είναι μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας της ΝSA από το 2010.

Μανουέλα Σκουλά Μέλος της ομάδας της ΝSA από το 2000 και σπουδές στην εκπαίδευση έχει οργανώσει, σχεδιάσει και υλοποιήσει πολυάριθμα εκπαιδευτικά προγράμματα. Έχει πολυετή πείρα στην εκπαίδευση και επιμόρφωση στελεχών σούπερ μάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων αλλά και στελεχών επιχειρήσεων. Έχει συγγράψει, μαζί με τον Νίκο Σκουλά, το Εγχειρίδιο  για την Επιτυχή Λειτουργία του Σουπερμάρκετ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση