HomeΚΡΗΤΗΔύο μέσα, ένας έξω για τα επεισόδια στο γήπεδο – Ο τέταρτος απολογείται την Παρασκευή

Δύο μέσα, ένας έξω για τα επεισόδια στο γήπεδο – Ο τέταρτος απολογείται την Παρασκευή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν πριν λίγο ο 27χρονος και ο 24χρονος για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, την ώρα που ήταν σ’ εξέλιξη το παιχνίδι Ηρόδοτος – Εθνικός Πειραιώς με αποτέλεσμα ο 46χρονος φίλαθλος Κωνσταντίνος Κατσούλης να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Οι δύο νεαροί βρέθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα στις 11 το πρωί μαζί με τον τρίτο της παρέας, έναν 22χρονο (δείτε εδώ).

Και οι τρεις απολογήθηκαν για τα όσα συνέβησαν με τους δύο να κρίνονται προφυλακιστέοι.

Ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς καλείται να καταβάλει χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ ενώ του απαγορεύεται η έξοδος από την χώρα και πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που παίζει ο Ηρόδοτος.

Υπενθυμίζεται ότι και στους τρεις ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινικες διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Στον 24χρονο είχε ασκκηθεί επιπλέον δίωξη για παράνομη οπλοφορία.

Την ίδια ώρα, εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο και ο 32χρονος φίλαθλος ο οποίος αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές. Ο 32χρονος παροουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί το πρωί της Πρασκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού, Κωνσταντίνος Κατσούλης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις που υπεβλήθη η εγκεφαλική αιμορραγία που έχει δεν προκλήθηκε από ανεύρυσμα αλλά από χτύπημα (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση