HomeΚΡΗΤΗΠαράσταση διαμαρτυρίας για τις αποσπάσεις και τις τοποθετήσεις αναπληρωτών

Παράσταση διαμαρτυρίας για τις αποσπάσεις και τις τοποθετήσεις αναπληρωτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, μετά τις καταγγελίες που δεχτήκαμε για τη διαδικασία αποσπάσεων και τοποθετήσεων αναπληρωτών όχι σε όλα τα πραγματικά λειτουργικά κενά του νομού μας αλλά σε επιλογή αυτών, καλούμε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου να πραγματοποιήσει β φάση αποσπάσεων για τους μόνιμους και βελτίωση θέσεων στους  αναπληρωτές α φάσης σε όλα τα λειτουργικά κενά που υπάρχουν για αποκατάσταση των αδικιών που έχουν προκληθεί.

Παράλληλα ζητάμε από το υπουργείο παιδείας να προχωρήσει άμεσα στην κάλυψη όλων των λειτουργικών κενών δασκάλων, νηπιαγωγών και ειδικοτήτων (δεν έχει γίνει ακόμα καμία πρόσληψη) όπως επίσης και σε μόνιμους διορισμούς στις κενές οργανικές θέσεις (περίπου 70 στο Ν. Ρεθύμνου).

Στα πλαίσια αυτά το ΔΣ του Συλλόγου μας, θεωρώντας μείζον ζήτημα το θέμα αυτό για την ευρυθμίας των σχολικών μονάδων του νομού μας,  καλεί τους συναδέλφους στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στις 11 ώρα. Στην παράσταση διαμαρτυρίας θα βρίσκονται και μέλη του ΔΣ της ΔΟΕ.

Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας από τις 10 πμ  έως και τη 1μμ

Διαφήμιση
Διαφήμιση