HomeΚΡΗΤΗΑ. Ξανθός: Η αμετροέπεια και χυδαιότητα ενός Διοικητή

Α. Ξανθός: Η αμετροέπεια και χυδαιότητα ενός Διοικητή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευτυχώς οι μικρές κοινωνίες όπως του Ρεθύμνου έχουν την ικανότητα να διακρίνουν πολύ καλά την αξιοπιστία ή την ανυποληψία των δημόσιων προσώπων, να κρίνουν και να συγκρίνουν την «πολιτεία» και το «δείγμα γραφής» ενός εκάστου, να αντιληφθούν την αμετροέπεια και τη χυδαιότητα στη δημόσια αντιπαράθεση.

Διαπιστευτήρια ενδιαφέροντος για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου και τη δημόσια περίθαλψη στο Νομό δεν χρειάζονται. Η συλλογική μνήμη απαντά στη συκοφαντία.

Είναι προκλητική διαστρέβλωση της πραγματικότητας να αποκαλείς «ρουσφέτι» την επίσημη πολιτική διαμαρτυρία -μαζί με τον Νίκο Σερντεδάκι, συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου και επίκουρο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης- για την εκδικητική υπηρεσιακή μετακίνηση ενός εργαζόμενου. Η ερώτηση στη Βουλή αποδίδει πλήρως τα γεγονότα και αυτή ακριβώς προκάλεσε τον εκνευρισμό. Άλλωστε η κοινωνία του Ρεθύμνου ξέρει ποιοι καλλιέργησαν και ποιοι έχουν βρεθεί διαχρονικά απέναντι στην πρακτική της συναλλαγής, της ρουσφετοκρατίας και της ημετεροκρατίας στον τόπο μας.

Οι κατηγορίες για «έμμεσες απειλές» και «κινητοποιήσεις», προκαλούν θυμηδία.

Είναι πλέον πασιφανές ότι δεν έχουμε να κάνουμε με υπέρμετρο διοικητικό ζήλο, αλλά με προσωπικό (;) πολιτικό παιγνίδι, με απώλεια ψυχραιμίας και προσπάθεια ακραίας πόλωσης που θα έχει διαλυτικές επιπτώσεις στο εργασιακό κλίμα του Νοσοκομείου.

Το ερώτημα είναι αν τα τοπικά κυβερνητικά κόμματα και κυρίως το Υπουργείο Υγείας το εγκρίνουν και το επικροτούν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση