HomeΚΡΗΤΗΣτην Αθήνα για διαμαρτυρία το ΠΑΜΕ

Στην Αθήνα για διαμαρτυρία το ΠΑΜΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:

Συνεδρίασε εχθές η Γραμματεία Ηρακλείου προκειμένου να οργανώσει και να συντονίσει τη δουλειά στην εργατική τάξη  σε όλο το Νομό  ενόψει του πανελλαδικού αγωνιστικού δίμηνου Σεπτέμβρη- Οκτώβρη  που ξεκίνησε από την ΔΕΘ με σύνθημα «ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ» με κορύφωση το συλλαλητήριο στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη και για την καλύτερη προετοιμασία της πλατιάς σύσκεψης που διοργανώνει η Γραμματεία  την Τετάρτη 17/9 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε η συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα και οι παρακάτω τοπικές πρωτοβουλίες της Γραμματείας:

  • Η αγωνιστική κινητοποίηση την Παρασκευή 3/10 στον ΟΑΕΔ για τα φλέγοντα προβλήματα  της ανεργίας και των ανέργων.
  • Η διοργάνωση πανηρακλειώτικου συλλαλητηρίου το Σάββατο 4/10 12 το μεσημέρι στην Πλ. Ελευθερίας σε συντονισμό με τα συλλαλητήρια που θα γίνουν την ίδια μέρα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας για την καλύτερη προετοιμασία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου της 1ης Νοέμβρη στην Αθήνα.
  • Η εβδομάδα που έρχεται (15-19/9) να είναι εβδομάδα δράσης ενάντια στο φασισμό και τη Χρυσή Αυγή, που αποτελεί όπλο του συστήματος ενάντια στο λαό και τη νεολαία. Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη  δολοφονία του άνεργου μεταλλεργάτη και αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, να γίνουν ξανά περιοδείες στους χώρους δουλειάς (βιομηχανία, εμπόριο, ξενοδοχεία, σχολές μαθητείας), συνελεύσεις και να παρθούν αποφάσεις με σύνθημα:  «Η εργατική τάξη έχει τη δύναμη να τσακίσει το φασισμό. Μπορεί και πρέπει να δώσει τη μάχη για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής σε κάθε χώρο δουλειάς».
  • Η συμμετοχή της Γραμματείας στην καμπάνια του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών «Ένα τετράδιο για την Παλαιστίνη» που διοργανώνει από κοινού με την ΠΣΟ (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), την FISE (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών), σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών. Σαν πρώτο βήμα καλούμε όσους θα συμμετέχουν την Τετάρτη 17/9 στη σύσκεψη της Γραμματείας 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου να φέρουν μαζί τους τετράδια, μολύβια, γόμες, γραφική ύλη κ.α. τα οποία θα παραλαμβάνονται εκεί από την Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, τα σωματεία, τις επιτροπές αγώνα,  να αποφασίσουν να συμμετέχουν  και  να συμβάλλουν στην επιτυχία του σχεδιασμού αυτού, Να πάρουν επιπλέον αγωνιστικές πρωτοβουλίες κατά κλάδο, επιχείρηση, γειτονιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση