HomeΚΡΗΤΗΠαράσταση διαμαρτυρίας για τα κενά στα σχολεία

Παράσταση διαμαρτυρίας για τα κενά στα σχολεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου (παρόντες 6) συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. οι τακτικές συνεδριάσεις του ΔΣ θα διεξάγονται Τρίτη στις 16:30, κάθε 15 μέρες. Έκτακτές συνεδριάσεις θα γίνονται την ίδια μέρα και ώρα όταν συντρέχουν οι προϋποθέσεις.

Οι συνεδριάσεις του ΔΣ είναι ανοικτές για τους συναδέλφους οι οποίοι θα μπορούν μετά τις 18:00 να θέτουν θέματα εκτός ημερησίας διάταξης. Τα γραφεία της ΕΛΜΕ θα παραμένουν ανοικτά με ευθύνη του ΔΣ (παρουσία μελών του) κάθε Τρίτη 18:00 έως 19:00 ανεξάρτητα από την διεξαγωγή η μη συνεδρίασης του ΔΣ για να μπορούν οι συνάδελφοι να θέτουν θέματα στο ΔΣ ( απόφαση με σχετική πλειοψηφία (υπέρ 4, κατά 2).

  1. Να διεξαχθεί έκτακτη ΓΣ της ΕΛΜΕ Χανίων την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ (στο ρολόι ) κατόπιν ανάλογης πρότασης του ΔΣ της ΟΛΜΕ.
  2. Με ευθύνη του ΔΣ να συλλεχθούν άμεσα στοιχεία για τα κενά στα σχολεία του νομού.
  3. Παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στις 12:30 για τα κενά, τη δημιουργία τμημάτων με βάση τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ , τις διαθεσιμότητες – απολύσεις τις μετακινήσεις μαθητών κλπ. , και να ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.
  4. Να διερευνηθεί η δυνατότητα παροχής διευκολύνσεων (σε προϊόντα και υπηρεσίες) για τα μέλη της ΕΛΜΕ Χανίων ( απόφαση με σχετική πλειοψηφία υπέρ 4, κατά 1, αποχή 1)) .
  5. Καλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν, να συγκροτήσουν ομάδες ενδιαφερόντων (φωτογραφική, θεατρική , κινηματογραφική κλπ) και να διερευνηθεί η δυνατότητα εύρεσης χώρου που θα φιλοξενεί ανάλογες δραστηριότητες (σύμφωνα και με παλιότερες αποφάσεις του ΔΣ) (απόφαση με σχετική πλειοψηφία υπέρ 4, αποχές 2)).
  6. Καλούνται οι συνάδελφοι , μαθητές και γονείς να συμμετέχουν στις αντιφασιστικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Σεπτεμβρίου με αφορμή την δολοφονία του Παύλου Φύσσα .

Τα υπόλοιπα θέματα που δεν συζητήθηκαν μετατίθενται για την επόμενη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:30 στα γραφεία της ΕΛΜΕ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση