HomeΚΡΗΤΗΠ. Μπαριτάκης: Συγχαρητήρια για τους μαθητές του Λυκείου Βιάννου

Π. Μπαριτάκης: Συγχαρητήρια για τους μαθητές του Λυκείου Βιάννου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκφράζω τα θερμά μου  συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές της τρίτης τάξης του Λυκείου  Βιάννου  για την προσπάθειά τους και τη θέλησή τους να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση.

Σε όσους οι κόποι τους επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο πετυχαίνοντας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, θέλω  να τους ευχηθώ να χαρούν την επιτυχία τους και να ζήσουν μια δημιουργική και εποικοδομητική φοιτητική ζωή. Η επιτυχία αυτή, ανοίγει νέους δρόμους και επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά και τη μεθοδικότητα που ακολούθησαν οι μαθητές μας, με την αμέριστη συμπαράσταση των οικογενειών τους και την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του Λυκείου Βιάννου .

Σε όσους δεν τα κατάφεραν με την πρώτη προσπάθεια, θα ήθελα από καρδιάς να τους διαβεβαιώσω ότι η ζωή είναι γεμάτη εναλλακτικές επιλογές και ευκαιρίες που τους περιμένουν.

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για όλα τα παιδιά μας. Αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς του Λυκείου Βιάννου, γιατί με τις προσπάθειές τους μας γεμίζουν αισιοδοξία και δίνουν προοπτική και ελπίδα σε όλους εμάς σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα.

Εύχομαι καλή πρόοδο, καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση