HomeΚΡΗΤΗΟι πρώτες κινήσεις του Β. Λαμπρινού στη Λότζια

Οι πρώτες κινήσεις του Β. Λαμπρινού στη Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανέλαβε κι επίσημα σήμερα το πρωί τα ηνία της Λότζια ο Βασίλης Λαμπρινός με τους αντιδημάρχους του και τους δημοτικούς συμβούλους του.

Από χθες που έγινε η ορκωμοσία (δείτε εδώ) ο νέος δήμαρχος του Ηρακλείου είχε κανονίσει ραντεβού με την ομάδα του στη Λότζια λίγο πριν τις 8 το πρωί προκειμένου να γίνει η αλλαγή σκυτάλης σε όλα τα επίπεδα του δήμου.

Ο κ. Λαμπρινός αρχικά επισκέφτηκε το γραφείο του Πρωτοκόλλου και μετά από κάποιες άλλες επισκέψεις που έκανε στους χώρους της Λότζια μπήκε στο γραφείο του.

«Δουλειά, δουλειά, δουλειά» ήταν η εντολή του κ. Λαμπρινού στην έναρξη της θητείας του.

Λίγο αργότερα έφτασε και ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Κουράκης που ευχήθηκε στον Β. Λαμπρινό καλή θητεία.

Όλοι οι συνεργάτες του βρίσκονται στα πόστα του ενώ σήμερα θα γίνουν και οι τελετές παραλαβής και παράδοσης των αντιδημάρχων.

LAMPRINOS-KOYRAKHS
LOTZIA NEOI LOTZIA NEOI 2 LAMPRINOS XAIRETA LAMPRINOS LOTZIA LAMPRINOS LOTZIA 1 LAMPRINOS GRAFEIO

 

Οι νέοι δήμαρχοι της Κρήτης

Στο νομό Ηρακλείου επανεκλέχθηκαν: Παύλος Μπαριτάκης στο δήμο Βιάννου, Νίκος Σχοιναράκης στο δήμο Γόρτυνας, Κώστας Μαμουλάκης στο δήμο Μαλεβιζίου, και Ζαχαρίας Καλογεράκης στο δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Οι νέοι δήμαρχοι του νομού είναι: Βασίλης Λαμπρινός στο δήμο Ηρακλείου, Μανόλης Κοκοσάλης στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, Γιάννης Μαστοράκης στο δήμο Χερσονήσου ενώ επιστρέφει σε δημαρχιακό θώκο ο Γιώργος Αρμουτάκης που αναλαμβάνει τον δήμο Φαιστού.

Νομός Λασιθίου

Στο νομό Λασιθίου επανεκλέχθηκε μόνο ο Θοδωρής Πατεράκης στο δήμο Σητείας.

Οι νέοι δήμαρχοι του νομού είναι ο Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο δήμο Ιεράπετρας και ο Γιάννης Στεφανάκης στο δήμο Οροπεδίου Λασιθίου ενώ ο Αντώνης Ζερβός επιστρέφει σε δημαρχιακό θώκο αναλαμβάνοντας τον δήμο Αγίου Νικολάου.

Νομός Ρεθύμνης

Στο νομό Ρεθύμνου επανεκλέχθηκαν οι: Γιώργος Μαρινάκης στο δήμο Ρεθύμνου και Δημήτρης Κόκκινος στο δήμο Μυλοποτάμου.

Οι νέοι δήμαρχοι του νομού είναι: Γιάννης Ταταράκης στο δήμο Αγίου Βασιλείου, Παντελής Μουρτζανός στο δήμο Αμαρίου και Μανώλης Καλλέργης στο δήμο Ανωγείων.

Νομός Χανίων

Στο νομό Χανίων επανεκλέχθηκαν οι: Αντώνης Περάκης στο δήμο Καντάνου – Σελίνου, Γιάννης Μαλανδράκης στο δήμο Πλατανιά και Παύλος Πολάκης στο δήμο Σφακίων.

Οι νέοι δήμαρχοι του νομού είναι: Τάσος Βάμβουκας στο δήμο Χανίων, Χαράλαμπος Κουκιανάκης στο δήμο Αποκορώνου, Θοδωρής Σταθάκης στο δήμο Κισσάμου και η Ευαγγελία Καλλίνικου στο δήμο Γαύδου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση