HomeΚΡΗΤΗΧώροι στάθμευσης που μένουν… ανεκμετάλλευτοι

Χώροι στάθμευσης που μένουν… ανεκμετάλλευτοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγαπητό cretapost,

δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο δεν δίνονται στο κοινό χώροι στάθμευσης που ανήκουν σε δημόσιες υπηρεσίες και από τις απογευματινές ώρες είναι άδειοι.

Για παράδειγμα, προχθές το βράδυ πέρασα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και αντικρίζω το εξής σκηνικό: Αυτοκίνητα παρκαρισμένα στην παραλιακή τα οποία δυσκολεύουν κατά πολύ την κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων την ώρα που ένας μεγάλος χώρος parking – αυτός της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – ήταν εντελώς άδειος και μάλιστα «σφραγισμένος» καθώς ήταν κατεβασμένες οι μπάρες.

Εύλογα λοιπόν μου δημιουργείται η απορία για ποιον λόγο να μην ανοίξουν αυτές οι θέσεις  και να δοθούν στους πολίτες.

Είναι γνωστό ότι το Ηράκλειο έχει μεγάλο πρόβλημα με τις θέσεις στάθμευσης. Επίσης είναι γνωστό ότι η οικονομική κρίση που έχει γονατίσει τους πάντες δεν δημιουργεί τις ευκαιρίες για να πληρώνει καθημερινά ο Ηρακλειώτες μία θέση σε ένα ιδιωτικό ή και δημόσιο parking.

Για ποιον λόγο λοιπόν, να μην δοθούν οι χώροι στάθμευσης που ανήκουν σε δημόσιες υπηρεσίες – όπως αυτή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – (που σημειωτέον συντηρείται από τους πολίτες) στους οδηγούς του Ηρακλείου να τους χρησιμοποιούν τις ώρες που δεν δουλεύει η υπηρεσία;

Μπορεί κάποιος επίσημος φορέας να πάρει μία θέση επ’ αυτού;

PARKING1 PARKING 4 PARKING 3

Δ.Κ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση