HomeΚΡΗΤΗΓ. Κουράκης: Δέχτηκα λάσπη και συκοφαντίες – Θα έρθουν και οι αποκαλύψεις

Γ. Κουράκης: Δέχτηκα λάσπη και συκοφαντίες – Θα έρθουν και οι αποκαλύψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δέχτηκα λάσπη, συκοφαντίες, ψευδές ειδήσεις ενώ αρκετές μεθοδεύσεις βρήκαν πρόσφορο έδαφος», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης λίγο πριν αφήσει τα ηνία του δήμου.

Ο κ. Κουράκης, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδημάρχου και δημοτικών συμβούλων άνοιξε τα… χαρτιά του σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Λότζια (δείτε εδώ).

SYNENTEYKSH KOYRAKH

«Θα είμαστε όρθιοι και παρόντες από τη νέα μας θέση», δήλωσε ο κ. Κουράκης τονίζοντας ότι θα παραμείνει στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις 31 Αυγούστου και μετά ευχαριστώντας παράλληλα τους συνεργάτες του που είχε στη Λότζια για τρεις θητείες.

Παράλληλα ο κ. Κουράκης προειδοποίησε ότι σε λίγο καιρό θα μιλήσει για όλους και για όλα ενώ θα φέρει και αποκαλύψεις «που θα τρίβεται τα μάτια σας».

Ο απερχόμενος δήμαρχος δεν παρέλειψε ν’ αναφέρει εκτενώς τα έργα που έχουν γίνει στο Ηράκλειο κατά τη διάρκεια της συνολικής του θητείας στη Λότζια σημειώνοντας ότι «Το Ηράκλειο δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό του 2003». «Κάναμε ένα τεράστιο έργο με σκληρή δουλειά με μία ομάδα πρόθυμων πολιτών που ανέλαβε το ρίσκο», επεσήμανε ο κ. Κουράκης.

221965

Διαφήμιση
Διαφήμιση