HomeΚΡΗΤΗΓ. Μηλιαράς: «Ευχαριστώ τους συντοπίτες μου για τη στήριξή τους»

Γ. Μηλιαράς: «Ευχαριστώ τους συντοπίτες μου για τη στήριξή τους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της παρουσίας μου στην αυτοδιοίκηση, ως Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου τα τελευταία δώδεκα χρόνια, νιώθω έντονα την ανάγκη να εκδηλώσω δημόσια ορισμένα από τα συναισθήματα που με διακατέχουν και σχετίζονται με την πολύχρονη πορεία μου στα κοινά του τόπου μου.
Είναι έντονη η ανάγκη μου να ευχαριστήσω τους συντοπίτες μου για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια που ήταν η πηγή της δύναμης και της δραστηριότητας μου. Τους διαβεβαιώ πως δούλεψα σκληρά όλα αυτά τα χρόνια ΜΟΝΟ για το κοινό καλό και πως δεν καταχράστηκα ούτε μια στιγμή την εμπιστοσύνη τους. Έγιναν πολλά. Τίποτα δεν έγινε τυχαία ή απο μόνο του. Μπορούσαν και μπορούν να γίνουν περισσότερα και εκεί πρέπει να στρέψουμε όλοι με όποιο ρόλο μπορούμε, τις δυνάμεις μας.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τα μέλη των δημοτικών και τοπικών συμβουλίων , τους λιγοστούς υπαλλήλους του δήμου που έκαναν υπερπροσπάθεια να ανταποκριθούν κάθε φορά στις ανάγκες της υπηρεσίας, τις τοπικές, περιφερειακές, κεντρικές αρχές και φορείς για την άψογη συνεργασία και την ευαισθησία που κάθε φορά επεδείκνυαν στα ιδιαίτερα προβλήματα του τόπου μου και την αντιμετώπισή τους. Τους υπουργούς, βουλευτές, γενικούς γραμματείς, περιφερειάρχες και παράγοντες που κάθε φορά υποστήριζαν τις προσπάθειες του Δήμου μου.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στην αυτοδιοίκηση για τη συμπόρευση την συνεργασία τους και την υποστήριξή τους.
Ευχαριστώ τους αφανείς φίλους και συντοπίτες μου που στήριξαν διακριτικά τις προσπάθειές μου με κάθε τρόπο στον ατέλειωτο αγώνα εναντίον των προβλημάτωντου τόπου.
Ευχαριστώ όσους με κάθε μορφής κριτική και αντιπαράθεση βελτίωναν τις συμπεριφορές και την αποτελεσματικότητά μου.
Ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη στήριξη ανοχή και αντοχή στις παραλείψεις μου που κάθε φορά με παρέσυραν η προσήλωση στα κοινά του τόπου μου.
Ευχαριστώ όλους όσους δεν κατονομάζω ρητά από καθαρή αδυναμία της μνήμης μου σε αυτή την επιστολή.
Στη μεγάλη προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων, οφείλω να δηλώσω και να ευχαριστήσω θερμά, τα ΜΜΕ του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και τους εκπροσώπους τους, για τον ιδιαίτερο και καθοριστικό ρόλο που έπαιξαν στην ανάδειξη και επίλυση σοβαρών προβλημάτων του τόπου μου και ιδιαίτερα της μεγάλης προσπάθειας που έκανα για εξωστρέφεια και ανάδειξη του Οροπεδίου Λασιθίου ως τόπου που αξίζει να ζήσει κάθε κρητικός και κάθε επισκέπτης του νησιού από κοντά.
Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς την τοπική εκκλησία και ιδιαίτερα το σεβασμιώτατο μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Νεκτάριο, αστείρευτη πηγή δύναμης και ευλογίας σε κάθε προσπάθειά μου.
Γιώργος Μηλιαράς
Απερχόμενος Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση