HomeΚΡΗΤΗΤον πρόλαβαν λίγο πριν αποφυλακιστεί

Τον πρόλαβαν λίγο πριν αποφυλακιστεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία βδομάδα πριν αποφυλακιστεί πρόλαβαν τον 41χρονο Αλβανό που συμμετείχε στις δύο εγκληματικές οργανώσεις που εξάρθρωσε πριν λίγες ημέρες η τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τις εγκληματικές οργανώσεις που δρούσαν στον χώρο του εκβιασμού, της απάτης, των ναρκωτικών ενώ έκαναν μέχρι και… συμβόλαια θανάτου. Ήδη έχουν προφυλακιστεί τρία μέλη των οργανώσεων ενώ εννέα έχουν αφεθεί ελεύθερα με περιοριστικούς όρους (δείτε εδώ).

Στην δικογραφία που αριθμούσε τις 10.000 σελίδες υπήρχαν συνολικά πάνω από 90 ύποπτοι που φαίνεται να εμπλέκονται ενεργά ή όχι στις εγκληματικές οργανώσεις.

Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο 41χρονος Αλβανός – με τα ψευδώνυμα «κάπρος» ή «φρέζα» – ο οποίος όμως βρισκόταν ήδη κλεισμένος στις φυλακές της Αγιάς για άλλο αδίκημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 41χρονος Αλβανός την ερχόμενη εβδομάδα επρόκειτο να αποφυλακιστεί με τις αστυνομικές αρχές να επισπεύδουν τις διαδικασίες για την έκδοση εντάλματος σύλληψής του για τις εγκληματικές οργανώσεις.

Το αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να μεταβούν στις φυλακές να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Ο 41χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Με βάση το κατηγορητήριο ο 41χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση