HomeΚΡΗΤΗΣτο Ηράκλειο το πρώτο μοντέλο προσομοίωσης της Ε.Ε.

Στο Ηράκλειο το πρώτο μοντέλο προσομοίωσης της Ε.Ε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης στις 22-25 Οκτωβρίου 2014 το πρώτο Μοντέλο Προσομοίωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Model European Union) με την συνδιοργάνωση της AEGEE Heraklio(Association des États Généraux des Étudiants de l’Europe) και της Περιφέρειας Κρήτης. Το συνέδριο θα διεξαχθεί με την στήριξη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στο χώρο του οποίου θα φιλοξενηθεί και τελεί υπό την αιγίδα του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, της BETA (Bringing Europeans Together Association) και του Europe Direct Κρήτης.

Πρόκειται για ένα καθιερωμένο θεσμό, ο οποίος ξεκίνησε από το ομώνυμο συνέδριο στο Στρασβούργο το 2007 και διεξάγεται κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης (Βιέννη, Γρανάδα, Ταλίν, Βελιγράδι κ.α.). Θα λάβει χώρα για πρώτη φορά πανελλαδικά στο Ηράκλειο Κρήτης, τόπο διττής συμβολικής σημασίας, ως γενέτειρα της μυθικής Ευρώπης και κέντρο του μινωικού -πρώτου καταγεγραμμένου πανευρωπαϊκά – πολιτισμού.

Συμμετοχή στο συνέδριο μπορούν να δηλώσουν νέοι και νέες, ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών από όλη την Ευρώπη(και όχι μόνο). Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος σ’ αυτό το καινοτόμο Ευρωπαϊκό, πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στο επίσημο site (http://www.meu-creta.eu/ ) μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Για συνεχή ενημέρωση σχετικά με την διοργάνωση ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/MEUCreta .

Διαφήμιση
Διαφήμιση