HomeΚΡΗΤΗΠληρώνουν και αφήνονται ελεύθεροι οι «θερμόαιμοι» Βρετανοί

Πληρώνουν και αφήνονται ελεύθεροι οι «θερμόαιμοι» Βρετανοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την καταβολή χρηματικής εγγύησης οι 4 «θερμόαιμοι» Βρετανοί αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απόφαση που έλαβε σήμερα η ανακρίτρια.

Οι 4 κατηγορούμενοι πέρασαν σήμερα το πρωί το κατώφλι του δικαστηρίου προκειμένου να απολογηθούν για τα όσα έγιναν στο κατάστημα με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και γουρούνες στα Μάλια.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost(δείτε εδώ) μετά από μία παρατήρηση που έκανε ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη σ’ έναν βρετανό για τον τρόπο που οδηγούσε την γούρουνα, ο Βρετανός φαίνεται να φώναξε την παρέα του και να πήγαν στο μαγαζί και να τα έκαναν γυαλιά καρφιά τραυματίζοντας τόσο τον 24χρονο όσο και τον υπάλληλο του καταστήματος.

Οι τρεις από τους 4 θερμόαιμους κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή ενώ ο τέταρτος διώκεται για ηθική αυτουργία στην δολοφονική απόπειρα σε βάρος του 24χρονου και του 32χρονου Αλβανού υπαλλήλου.

Στον 23χρονο Βρετανό που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 6.000 ευρώ ενώ στους άλλους τρεις που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, το ποσό των 10.000 ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την απόφαση, τα χρήματα αυτά θα πρέπει να δοθούν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε οι Βρετανοί δεν μπορούν να φύγουν από την χώρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση