HomeΚΡΗΤΗΞεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα Ρεθύμνου του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα Ρεθύμνου του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η τέχνη της Επικοινωνίας: Γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι, δε γεννιέσαι» είναι ο γενικός τίτλος της θεματολογίας του Α΄κύκλου μαθημάτων, με τον οποίο το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης,(Α.Λ.Π.), ξεκινά την λειτουργία τμήματος και στο Ρέθυμνο.

Ο παραπάνω κύκλος μαθημάτων περιλαμβάνει 10 μαθήματα τρίωρης διάρκειας τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη ώρες 17:00 έως 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, Εμμ. Πορτάλιου 23.

Έναρξη μαθημάτων Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και με σειρά προτεραιότητας, (συγκεκριμένος αριθμός θέσεων ), από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.gr

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας ως συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ,( για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα με ειδικές ανάγκες & ομάδα πλέον των 5 ατόμων: συνδρομή 50 ευρώ ανά άτομο). Οι σπουδαστές με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Ο σχεδιασμός του προγράμματος του παραπάνω κύκλου γίνεται σε συνεργασία με τον Αντρέα Θεοδωρακόπουλο, Καθηγητή στη Σχολή του ΑΝΤ1, Καθηγητή στο London Center of Management και Σύμβουλο ΜΜΕ.

Εκτός από τον υπεύθυνο του προγράμματος Ανδρέα Θεοδωρακόπουλο, θα διδάξουν επίσης διακεκριμένοι εισηγητές όπως οι: Μάνος Σιφονιός, Επικοινωνιολόγος-Συγγραφέας, Κάνκελ Μυρσίνη, Trainer & Master Practitioner of NLP, Νίκος Μεγγρέλης, Δημοσιογράφος-ντοκυμαντερίστας, Νικόλαος Νημάς, Μηχανικός-Εκπαιδευτής δημιουργός ομάδων & δικτύων, Βίκυ Σίμου, Καθηγήτρια Ψυχολογίας, Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ.α.

Σκοπός του προγράμματος είναι οι σπουδαστές να γνωρίζουν τα βασικά χαρακτηριστικά της αποτελεσματικής επικοινωνίας τόσο στις διαπροσωπικές όσο και τις κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις με στόχο να βελτιώσουν την ζωή τους στην καθημερινότητα της.

Συντονιστής στο Α.Λ.Π. Ρεθύμνου είναι ο κ. Αντώνης Πολυχρονάκης, τηλ: 6944615462

Πληροφορίες: www.alp.gr και 6936492842.

rethymno2014a-300x300

Διαφήμιση
Διαφήμιση