HomeΚΡΗΤΗΑνδρ. Ανδρεάδης: Εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Ανδρ. Ανδρεάδης: Εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εικόνες ντροπής χαρακτήρισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter όσα αντίκρισε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Ανδρέας Ανδρεάδης.

«Είμαι στις αναχωρήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου: Τουρίστες παστωμένοι, κλιματισμός μηδέν, κάδοι ξεχειλίζουν. Η απόλυτη εικόνα της ντροπής», έγραψε το βράδυ της Τετάρτης ενώ λίγη ώρα αργότερα – με νέο post – ανέφερε: «Το 2019 ελπίζουμε να έχουμε το Καστέλι. Ως τότε τι θα γίνει; Παράταση για το Καστέλι έως τις 10 Σεπτεμβρίου».

 

10 Σεπτεμβρίου ο διαγωνισμός για το Καστέλλι

Ως τις 10 Σεπτεμβρίου παρατείνεται ο διαγωνισμός για την κατασκευή του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι της Κρήτης, έπειτα από σχετική απόφαση του υπουργού Υποδομών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη – όπως έγραψε χθες και το cretapost (δείτε εδώ).

Αιτία της παράτασης το γεγονός ότι «λόγω του πολύπλοκου χαρακτήρα του υπό δημοπράτησης έργου κρίνεται ότι απαιτείται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για την υποβολή σχολίων εκ μέρους των ενδιαφερομένων», όπως αναφέρει η απόφαση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Η παράταση, όπως έγραψε το Cretalive, δόθηκε από το υπουργείο Υποδομών στις ενδιαφερόμενες εταιρείες να καταθέσουν τα σχόλιά τους και τις προτάσεις τους για την κατασκευή του αεροδρομίου στο Καστέλι.

tornosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση