HomeΚΡΗΤΗΈνοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στο Σοκαρά

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στο Σοκαρά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον τρόμο έζησε νωρίς το βράδυ της Τρίτης ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Σοκαρά Ηρακλείου, όταν δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας γάντια και με τα όπλα στα χέρια, μπήκαν στο κατάστημα και τον απείλησαν προκειμένου εκείνος να τους δώσει τις εισπράξεις της ημέρας.
Οι δυο τους, αφού κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό από τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, τράπηκαν σε φυγή με το αγροτικό όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν για να φτάσουν μέχρι εκεί.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς ο 33χρονος καταστηματάρχης, οι δύο άνδρες εισέβαλαν στην επιχείρηση την ώρα που εκείνος μετρούσε τα χρήματα προκειμένου να κλείσει το κατάστημα του ενώ από τον τρόπο που του μίλησαν, κατάλαβε ότι πρόκειται για δύο άτομα με καταγωγή από την Κρήτη και όχι για αλλοδαπούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι καλά στην υγεία του με την λεία των δραστών, όπως λένε οι πληροφορίες, να είναι 2.500 ευρώ.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο ατόμων ενώ την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Πύργου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση