HomeΚΡΗΤΗΟι πυροβολισμοί έφεραν στο φως την κλοπή

Οι πυροβολισμοί έφεραν στο φως την κλοπή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθησαν, χθες, το απόγευμα στο Ηράκλειο, από  αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου και της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, τρεις άντρες ηλικίας 42, 18 και 21 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, απείθεια και αντίσταση.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι σε Επαρχιακή Οδό της Ιεράπετρας, οι συλληφθέντες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από τον 42χρονο, πυροβόλησαν  δύο φορές στον αέρα, προκειμένου να εκφοβίσουν, 44χρονο άντρα, ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και τους ακολουθούσε.

Άμεσα, αναζητήθηκαν οι ανωτέρω άντρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, των Αστυνομικών Υπηρεσιών Λασιθίου και Ηρακλείου, όπου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε περιοχή του Ηρακλείου, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης τους αντιστάθηκαν σθεναρά.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, προέκυψε ότι ο 42χρονος είχε αφαιρέσει καλώδια χαλκού, απροσδιόριστης αξίας την 14.07.2014, από την οικία του 44χρονου στην Ιεράπετρα.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση