HomeΚΡΗΤΗΓέμισε «χρώματα» το ΚΔΑΠ-Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Γέμισε «χρώματα» το ΚΔΑΠ-Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή μικρών και μεγάλων καθώς και με την παρουσία της Αντιδημάρχου κυρίας Ξυλούρη-Ξημέρη Μαρίας και τοπικών παραγόντων της αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 06/08/2014, τα εγκαίνια του νεοσύστατου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών(Κ.Δ.Α.Π.) Παλιανής που θα λειτουργήσει με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο κτίριο του πρώην Δημοτικού σχολείου Αυγενικής υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Ηρακλείου.

Οι παριστάμενοι παρακολούθησαν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Στα  Χρώματα…» In colours που είχαν με μεράκι προετοιμάσει τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Παλιανής με τη βοήθεια των εκπαιδευτών τους, για να εγκαινιάσουν το νέο δικό τους χώρο απασχόλησης και δημιουργίας.

Σχήματα, χρώματα και μελωδίες έστησαν τον χορό τους. Μικρά και μεγάλα παιδιά με χαμόγελο αναπαρέστησαν τον κόσμο τους, το φωτεινό, χρωματιστό  και χαρούμενο κόσμο που θα μπορούν να δημιουργήσουν καθημερινά στο  Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Παλιανής.  Η παράσταση έληξε με χορό στον οποίο συμμετείχαν παιδιά, εκπαιδευτές και θεατές.

Την παράσταση εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ Παλιανής, με τη βοήθεια των  εκπαιδευτών τους: Έφη Δράκου: σενάριο-σκηνοθεσία, Μαρία Ζερβού: χορογραφία, Νατάσα Λαγουδάκη-μουσική επιμέλεια, Συντονισμός: Βαθιανάκη Χρύσα, υπεύθυνη ΚΔΑΠ Παλιανής .

KDAP2 KDAP

Διαφήμιση
Διαφήμιση