HomeΚΡΗΤΗΜε το βλέμμα στραμμένο στα… Μάταλα

Με το βλέμμα στραμμένο στα… Μάταλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Ε.Ο.Τ. κ. Πάνου Λειβαδά και μελών της Οργανωτικής Επιτροπής Φεστιβάλ Ματάλων, με αφορμή την εκδήλωση «Οδηγούμε με ασφάλεια» που διεξήχθη στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Σκοπός της συνάντησης, αν και σε πιο χαλαρό περιβάλλον, ήταν ο προγραμματισμός από νωρίς για την επόμενη χρονιά του Φεστιβάλ.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε ότι: «το επόμενο φεστιβάλ στα Μάταλα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερο από κάθε προηγούμενη φορά  μιας και τώρα υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία από τους διοργανωτές και από τους καταστηματάρχες και τουριστικούς επιχειρηματικές της περιοχής». Επίσης αναφέρθηκε στη μεγάλη προσφορά της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής που πήρε τη πρωτοβουλία και το ξεκίνησε αλλά και στην ευθύνη της επόμενης να το συνεχίσει και να το στηρίξει ακόμα περισσότερο.

Τέλος, το ραντεβού ανανεώθηκε για τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη στα Γραφεία του ΕΟΤ, όπου θα προγραμματιστεί νέα συνάντηση, με ένα πιο ολοκληρωμένο πλάνο από πλευράς στελεχών της οργανωτικής επιτροπής, μετά και από τις υποδείξεις και τις πλούσιες  πληροφορίες που παρείχε κατά την πρώτη συζήτηση, ο Γ.Γ. του ΕΟΤ και καλός φίλος του Ηρακλειώτη Βουλευτή κ. Πανος Λειβαδάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση