HomeΚΡΗΤΗΈλυσαν τις διαφορές τους με όπλα-2 άτομα στην εντατική

Έλυσαν τις διαφορές τους με όπλα-2 άτομα στην εντατική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα όπλα πήραν το… λόγο σε διαφωνία που σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στο λιμάνι των Σφακίων.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο σημείο των πυροβολισμών καθώς όλη η περιοχή σηκώθηκε στο πόδι με τους κατοίκους να αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και παρέλαβε τους τραυματίες.

Παράλληλα η αστυνομία διερευνά τα αίτια των πυροβολισμών.

Σοβαρά τραυματισμένοι οι δύο

Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Συμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο φέρουν σοβαρά τραυμάτα. Ο ένας, ηλικίας 40 χρονών έχει τραυμαστιστεί σοβαρά στην περιοχή του πνεύμονα και ο άλλος ηλικίας 60 έτων έχει δεχτεί 4 σφαίρες στα πόδια και είχε χάσει πολύ αίμα.

Και οι δύο εισήχθησαν στη ΜΕΘ.

Να σημειωθεί ότι το τρίτο άτομο έχει τραυματιστεί ελαφρά, αλλά μετά το συμβάν έφυγε από το σημείο και αναζητείται από τις αρχές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν τοποθετηθεί και στο νοσοκομείο υπό τον φόβο έντασης μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών.

Διαφορές δυο οικογενειών

Σε διαφορές δύο οικογενειών οφείλεται η αιματηρή αυτή συμπλοκή σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες.

Όλα ξεκίνησαν σε μια ταβέρνα όπου μέλη δύο γνωστών οικογενειών των Σφακίων άρχισαν να λογοφέρουν για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο οικογένειες ασχολούνται με τη θαλάσσια μεταφορά επιβατών από το λιμάνι των Σφακίων σε διάφορα μέρη της περιοχής.

Το ένα έφερε το αλλο και η λογομαχία κατέληξε σε τραγωδία. Ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε το όπλο και εκεί ήταν η αρχή και το τέλος της συμπλοκής.

Η αστυνομία αυτή τη στιγμή εξετάζει όλους τους παριστάμενους στην ταβέρνα και ερευνά κάθε πτυχή της υπόθεσης με μόνο στόχο τη διαλεύκανσή της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση