HomeΚΡΗΤΗΠήρε τις… μπαλωθιές εκτός Κρήτης-Νεκρός 35χρονoς

Πήρε τις… μπαλωθιές εκτός Κρήτης-Νεκρός 35χρονoς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχουν τέλος τα θύματα από άσκοπους πυροβολισμούς σε διάφορα γλέντια της Κρήτης και τώρα συμβαίνουν και εκτός… συνόρων.

Έτσι λοιπόν ένας 35χρονος που καταγόταν από χωριό των Χανίων θέλοντας να βαφτίσει ένα παιδάκι σε χωριό της Καρδίτσας εκτός από το βαφτιστικό πακέτο, αυτός και η παρέα πήραν και τα… κουμπούρια μαζί τους για να στήσουν ένα κρητικό γλέντι.

Όμως δυστυχώς αυτό το γλέντι είχε τραγική κατάληξη καθώς από τις μπαλωθιές ο 35χρονος νονός τραυματίστηκε και άφησε χθες την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το περιστατικό αυτό συνέβη ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας σε χωριό της Καρδίτσας στην περιοχή Σμοκόβου και έγινε γνωστό χθες λόγω της μοιραίας κατάληξης του 35χρονου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την εφημερίδα “Ελευθερία” κατά τη διάρκεια του ολονύχτιου γλεντιού, ο νονός και οι παρέα του έβγαλαν τα πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν.

Οι σφαίρες έπεφταν βροχή, αφού στο σημείο του γλεντιού βρέθηκαν δεκάδες φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, και μια από αυτή τραυμάτισε τον 35χρονο στο κεφάλι.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας σε κρίσιμη κατάσταση και στη συνέχεια στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της θέσης της σφαίρας στον εγκέφαλο του  35χρονου δεν πραγματοποιήθηκε χειρουργείο για την αφαίρεσή της.

Η αστυνομία, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθερία” εκτιμά ότι μέσα στην παραζάλη και το «τσακίρ κέφι» του ολονύκτιου γλεντιού, είτε το ίδιο το θύμα, πυροβόλησε κατά λάθος προς τον κρόταφό του είτε σκοτώθηκε από εξοστρακισμό μπαλωθιάς, από άλλο άτομο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση