HomeΚΡΗΤΗΑποκλειστικές καλοκαιρινές προσφορές και εκπτώσεις από τα καταστήματα WIND στο Ηράκλειο

Αποκλειστικές καλοκαιρινές προσφορές και εκπτώσεις από τα καταστήματα WIND στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ηράκλειο, 24 Ιουλίου 2014. Αποκλειστικές καλοκαιρινές προσφορές και εκπτώσεις μπορούν να βρουν οι καταναλωτές στα καταστήματα WIND του Ηρακλείου.

Έχοντας ολοκληρώσει ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στην Κρήτη, με επενδύσεις 10 εκ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της Κινητής, Σταθερής & Internet στο Ηράκλειο, η WIND δίνει σε όλους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν απρόσκοπτη επικοινωνία με πολύ γρήγορες ταχύτητες και οικονομία.

Οι ενδιαφερόμενοι για νέα ενεργοποίηση στα οικονομικά προγράμματα W, WIND to ALL 30, WIND to ALL 40 επωφελούνται με σημαντικές εκπτώσεις που φτάνουν και το 30% στο μηνιαίο πάγιο, ενώ επιπλέον αποκτούν κάθε μήνα 300’ δωρεάν λεπτά ομιλίας προς WIND και Q για πάντα.

Ενδεικτικά, αξιοποιώντας τις καλοκαιρινές προσφορές των καταστημάτων WIND, οι συνδρομητές που θα επιλέξουν να ενεργοποιήσουν το οικονομικό πακέτο Wind to all 30 απολαμβάνουν 300’ ομιλίας προς όλους, και 300MB mobile internet μόνο με 24,90€ μηνιαίο πάγιο και επιπλέον παίρνουν δώρο 300’ δωρεάν λεπτά ομιλίας προς WIND και Q, κάθε μήνα.

Οι προσφορές ισχύουν αποκλειστικά στα καταστήματα WIND της πόλης και είναι διαθέσιμες μέχρι τέλος Ιουλίου 2014.

Διαφήμιση
Διαφήμιση