HomeΚΡΗΤΗΗ ΔΕΗ «έκοψε» μαζί με το ρεύμα και το νήμα ζωής σε μια τετραπληγική γυναίκα

Η ΔΕΗ «έκοψε» μαζί με το ρεύμα και το νήμα ζωής σε μια τετραπληγική γυναίκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τραγικό ήταν το τέλος για μια τετραπληγική γυναίκα καθώς το νήμα της ζωής κόπηκε για εκείνη όταν της έκοψε το ρεύμα η ΔΕΗ (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα που εδώ και 15 χρόνια υποστηριζόταν μηχανικά είχε απασχολήσει στο παρελθόν την ΔΕΗ, καθώς είχε στείλει επιστολή όπου γνωστοποιούσε ότι είχε οικονομικό πρόβλημα, δηλώνοντας αδυναμία πληρωμής.

Το Cretapost επικοινώνησε με τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ηρακλείου Γιάννη Βρέντζο προκειμένου να μας πει ποια ακριβώς είναι η πολιτική της ΔΕΗ όσον αφορά τις διακοπές ρεύματος σε περιπτώσεις όπου είναι ζωτικής ανάγκης για τους ανθρώπους.

Επειδή δεν έχουμε την δυνατότητα να μπαίνουμε στο σπίτι κάθε οικογένειας, όσες αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας το κάνουν γνωστό στον Οργανισμό συνήθως με επιστολή και αυτό καταγράφεται. Αν έχει δηλωθεί κάποιος λόγος όπου καθιστά το ηλεκτρικό ρεύμα αναγκαίο για την ζωή των ανθρώπων φυσικά και δεν γίνεται διακοπή.” δήλωσε ο κ. Βρέντζος.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας πλέον έχουν απευθυνθεί στην δικαιοσύνη προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου όπως έγραψε η εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» .

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένεται να δώσουν περισσότερα στοιχεία για τα ακριβή αίτια του θανάτους της 56χρονής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση