HomeΚΡΗΤΗΗ Κρήτη κατακτά την… Γερμανία – Όλα όσα είπαν Αρναουτάκης – Φούχτελ

Η Κρήτη κατακτά την… Γερμανία – Όλα όσα είπαν Αρναουτάκης – Φούχτελ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Γερμανία έχει καταφέρει να κατακτήσει η Κρήτη μετά από μία σειρά ενεργειών που έχουν γίνει από την τοπική αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας Χανς Γιοακίμ Φούχτελ.

Αυτό τουλάχιστον συζητήθηκε – μεταξύ άλλων – στη σημερινή συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης με τον κ. Φούχτελ που ολοκηρώθηκε σήμερα το μεσημέρι (δείτε εδώ).

219768

Στη Κρήτη το Ελληνογερμανικό συνέδριο

Την Άνοιξη αναμένεται να γίνει το νέο Ελληνογερμανικό συνέδριο και μάλιστα στην Κρήτη.

Αυτό συμφώνησαν ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο κ. Φούχτελ κατά την συνάντησή τους.

«Η Ελληνογερμανική συνέλευση λαμβάνει ολοένα και περισσότερη απήχηση. Στο τελευταίο συνέδριο στη Νυρεμβέργη πρέπει να σας πω ότι συμμετείχε ένα 20% των δημάρχων της Ελλάδος. Επιθυμούμε το επόμενο συνέδριο να γίνει στη Κρήτη και δραστηριοποιούμαστε σ’ αυτή τη κατεύθυνση», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Φούχτελ τονίζοντας παράλληλα ότι αυτό θα πρέπει να εξεταστεί και από τη νέα δημοτική αρχή που αναλαμβάνει την 1η Σεπτεμβρίου.

219774

Το κρητικό λάδι μαγεύει τους Γερμανούς

Σε 24 εκατομμύρια σπίτια της Γερμανίας έχει μπει το κρητικό λάδι μετά από διαφήμιση που έγινε σε διάφορα περιοδικά.

«Έθεσα στον κ. Φούχτελ πως πρέπει να έχουμε μία καλύτερη διαφήμιση για τα προϊόντα μας. Ο κ. Φούχτελ αναφέρθηκε σε μία διαφήμιση που γίνεται για το λάδι μας σε 24 εκατομμύρια περιοδικά», ανέφερε σχετικά ο κ. Αρναουτάκης και συμπλήρωσε ο κ. Φούχτελ: «Εκεί διαφημίζονται τα δικά σας προϊόντα τα οποία και έχουν πολλούς θαυμαστές. Δουλέψαμε ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση για να διαφημίσουμε τη χώρα».

 

«Η κ. Μέρκελ πρέπει να μας δει με άλλο μάτι»

Ο Σταύρος Αρναουτάκης δεν έμεινε μόνο στις συζητήσεις και τις συμφωνίες αλλά ανέφερε στον κ. Φούχτελ όλα τα δεινά που έχει περάσει η χώρα μας και οι Έλληνες τα τελευταία έξι χρόνια.

«Η κ. Μέρκελ πρέπει να μας δει με διαφορετικό μάτι», ανέφερε ο κ. Αρναουτάκης στον κ. Φούχτελ συνεχίζοντας «γιατί επί 6 χρόνια έχουμε μία μεγάλη ύφεση και πρέπει να υπάρξει μία βελτίωση όλων αυτών που μας επιβάλλουν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση